I'm a hustler baby that's what my daddy's made mejag och antonia idag.
(vi arbetar på det)

idag är det söndag och hela dagen idag har jag och antonia solat på hökmossen. bredvid min prinsessa och hennes syster.
det har varit riktigt underbart väder, helt grymt härligt, inga moln, ingen vind och asvarmt.
imorgon är det skola, och jag har ett administrationsprov att göra som jag är 100% säker på att jag inte kommer att fixa. sen har jag en svenskagrej att skriva som jag egentligen skulle skrivit när jag var i thailand, och det var i mars haha. och någondag i veckan hoppas jag att antonia jag johanna och kanske johannas filip drar ut med antonias båt, ashärligt!
sen träffade jag också madeleine på stranden, helt sjukt länge sen man träffade henne.
jag är c och antonia är p.
johanna är lepra.

sen skulle jag vilja ha körkort och en cabad bil.


GULDIG EFTERSMAK
någondag i skolan

jag och antonia för några dagar sen
maria och linn steker i skolan

då är det lördag redan och idag har jag för det mesta bara solat. jag och mathias drog till hökmossen och solade. vi badade också, 3 gånger faktiskt. och jag har blivit lite brun också. ikväll får jag se vad jag gör, troligen blir det en chillkväll. nu är det fan sommar!

mr brightside

den här fredagen är riktigt seg. kort inlägg och en bild på mig och bästa ida.


where's my fifteen minutes of fame?


då är det torsdag och idag och den har inte börjat så bra men får se vad som händer senare.
dock är det riktigt skönt med några dagars lov från skolan, känner att jag skulle kunna sova hela dagarna långa.
igår i skolan på bilden hade jag och och sofia som uppgift att måla på skolans vägg, det var frivilligt men vi tog tillfället i akt och målade upp den. träskivan var 2x2 meter hade jag för mig. och vi målade den på ungefär 2,5 timmar så vi fick äta lunch runt 1, och egentligen har jag lunch halv 12. och såhär blev resultatet:

(före) (väggen var helt vit och tråkig från början)


resultat!
den är dock inte helt klar, några få saker till som ska målas.
är tvungen att lägga in en bild på ida, så grymt snygg!:candy addiction.då har man precis ätit en riktigt god mat och nu sitter man vid datan. idag hade vi matte nationella del 2. och det var visst svårare än jag trodde, har ju aldrig direkt varit duktig på matte så det gick skit. marina taggar på att byta linje, jag med kanske? men jag vill fan praktisera, och helst i stockholm. skulle vara jävligt kul. tipsa på roliga ställen?
en dag till i skolan sen ledighet till måndag. grymt skönt!

PUSHERdå var det måndag och idag har det varit segt i skolan. vart lack när man skulle hem för då regnade det. dräkten på bilden skulle passat bra idag, plus paraplyet skulle maxa allt. mvg på coopertestet, man tackar och bugar.
funderar lite på klassen alltså, det bådar inte gott någonstans. ungefär halva klassen har varningar på att inte gå vidare till 2an och det är ju inte direkt roligt. plus att klassen väljer olika inriktningar och där kommer det bli ännu färre personer. runt 5 stycken på varje inriktning kan jag tänka mig? så jag och marina funderar lite smått på hur framtiden kommer se ut i skolan..

SLUTdå är helgen över, i fredags drog jag och några polare till rix fm. mycket sämre än vad jag trodde. såg fram emot att se snow patrol men de var inte direkt så märkvärdiga irl. tråkiga var all kritik som dryga blickar, viskas från människor som man inte känner som står och tittar på en och att man ser att de pratar just om mig, eller nu den jag stod med. hatar ytliga människor. i lördags var jag hos min prinsessa med ida(på bilden) och isabelle och vi tittade på eurovision. malena var också mycket sämre än när hon sjöng på melodifestivalen. armenien och turkiet var fan skönast.
och idag har jag haft ett raseriutbrott pga dåligt klädval haha. har fan inget att ha på mig. inga pengar har jag till nya heller. arbetarklass som man är. senare gick jag med elin till hökmossen och solade lite. sen träffade jag cerebral pares antonia. sen nu gör jag ingenting. imorgon är det skola. puss

PAPA'S GOT A BRAND NEW BAG


då är det redan torsdag och den här veckan har gått riktigt fort.
idag var vi ute med klassen på naturgrej för att inspektera mossor och marken. jätteintressant.
och cool som man var plockade man med sig ett par stövlar haha.
matte nationella gick betydligt mycket bättre än vad jag trodde det skulle gå och jag förväntade mig lite mer mattetal.
dock har vi också dataprov imorn, så jävla tråkigt. i excel också, ännu värre.
idag efter skolan hoppade jag, linn och martin av vid hamnen och tänkte chilla lite i solen. men det blev lek på lekplatsen istället. fortet på lekplatsen tog vi över från småbarn för de tog våran gunga. dum unge. vid närmare tanke kan jag förstå hur en tant tittade frågandes på oss och tänkte om inte vi var för stora för att leka där.
och t-shirten och solbrillorna fick jag av en nära vän vid namn antonia som hon köpt till mig när hon var i london för några dagar sen. puss

MÅNDAGdå var det ny vecka och nya tag. idag har jag varit riktigt trött i skolan och skrattat åt ingenting.
vi hade orientering på idrotten idag och det gick inte alltför bra. haha, fick springa åt några i min klass medans dom hade det skönt i sofforna på 3an. och även om jag sprang åt dem så fick dom fler poäng än mig för att jag gjorde fel på min egen lapp haha. sen pga orienteringen missade jag 4bussen så jag fick ta 5 bussen hem. under tiden gymmade jag och martin lite. sen kom jag hem runt 6 och sen dess har ingenting speciellt hänt. är riktig trött på skolan och vissa lärare just nu, fan fattar ju ingenting hur vi ungdomar räknar och tänker.
vill ha ett jobb och pengar!

ELECTROGASMdå var det ett tag sen jag bloggade, är inte direkt i bästa skick. aldrig vart heller. haha
idag har jag varit ute med en gammal barndomskompis jag inte träffat på jättelänge.
och just nu börjar de dra ihop sig med tiden och skolan och det är inte länge kvar till slutet på ettan och början på sommaren. fan va fort hela ettan har gått, känns som det var igår det var september och jag precis börjat.
tycker inte om att det går så snabbt, och fan vad jag vill shoppa!
senare ikväll ska jag träffa elin och dra ut och snacka lite.
och idag fick angelica mig att tänka på en sak som fan.....

RSS 2.0