DET ÄR MÄNSKLIGT ATT TÄNKA VIST OCH HANDLA DÅRAKTIGT

Hittade gamla skrivböcker från grundskolan förut när jag, mormor och morfar rensade ut lite från förrådet, den här under är från när jag gick i 2B, min berättelsebok haha. Överträffar mig alltid för min del. Det är så kul att läsa sånt här. Tråkigt att jag inte tog ridningen seriöst eftersom det kunde ledit någonstans kanske?

image description

Jag och min mosters häst Jazz som inte finns kvar idag på teckningen..fint?
Men hon har en till.


Ryans Moon -96

VI KÄNNER FÖR MYCKET

Var förut för några dagar sen på Axa och kollade SSK-Malmö, har inte varit där på vet inte hur länge och det var trevligt. Innan de byggde om till Axa så var det Scaniarinken som det hette då, och där tränade jag friidrott, 6, snart 7 år sedan. Sjukt hur fort det går. Åkte in med pappa, Tobias och farfar. Träffade Sophie som jobbade där i en liten kiosk och hon bjöd på kaffe och popcorn.. Mitt kaffeberoende är för tillfället ganska högt, dricker det varje morgon, dag, kväll för annars kommer jag inte igång, starkt ska det vara. Efter matchen gick vi till shoppen, farfar köpte lite saker och Tobias ville ha autografer så fick vänta en liten stund. Då passade jag på att kolla in bilarna som stod därinne medans.  Sen var det hemfärd.

image description

image description


DÅ SMAKAR DET GOTT

Skitsegt att blogga men förra helgen hade jag och Angelica fredagsmys framför pappas nya 3Dtv hemma hos mig med allt onyttigt man kan tänka sig. Vi hade bestämt oss för att se fast and furious 5 och det kändes som att jag redan hade sett den när vi började kolla, men visste att jag inte hade gjort det och att filmerna bara liknade varandra kanske. Och efter en timmes kollande kommer pappa och frågar varför vi inte kollade på den nyaste istället? Då hade vi kollat på 3an och trodde det var 5an haha... Så vi bytte, kollade i någon timma sen var klockan nästan 2 så vi stängde av och jag gick och la mig. Var så trött.

image description

image description


MAKE IT PERFECT, YOU NEVER KNOW WHEN THE LAST TIME WILL BE

Sitter hemma i köket med en träningsvärk på olika platser på kroppen som utsöndrar en helvetes smärta när jag rör på mig. Träningspasset med de två kvinnorna jag brukar bubbla med var inte alls jobbigt tyckte jag då, men se så fel jag hade. Det tyckte inte min kropp. Gick en dag utan att jag kände något alls, tänkte att vilken kondition jag hade för att inte tränat något sånt här på 6 år. Dagen efter kom, jag kunde knappt lyfta mina armar, i axlarna kändes det som att någon hade satt käppar i hjulen. Aj aj aj. När jag böjde mina ben var det likadant. Idag har jag en smärta i mellangärdet, i armarna och benen börjar det avta, thank god. Jag och Angelica har bestämt oss för att börja träna efter min lillebrors hockeyfyspass med olika mål, 5-7 km löpning, x antal armhävningar, situps och allt det där. Önska oss lycka till. Nu ska jag göra mig en liten maträtt och se vad jag hittar på idag, är fint väder så är sugen på att gå ut. Fina kontraster det blir i bilden, behöver sola min arm litegrann


ZARA, SERGEL, KUNGSHALLEN & LION BAR

Igår åkte jag upp till stan och väntade på Angelica som slutade jobbet halv 8.
Vi gick till Sergel och skulle se på bio men Erik visste inte när han skulle komma så vi gick och åt på Kungshallen under tiden. Blev en 16bitars som var riktigt god, längesen man åt sushi. Vi bestämde oss för att skippa bion så vi gick till Lion Bar och tog två varsina drickor, pratade där en stund och hade trevligt tills Erik hämtade upp oss så åkte vi till McDonalds, åt i bilen och åkte hem. Satt i bilen utanför mig och pratade om sveriges farligaste kvinna en stund innan jag gick in och somnade på direkten.


11.11.11

Bullbak med Ida!
Ska man baka så ska man göra det ordentligt med ca 2 kg deg..
Resultatet blev världens godaste bullar!


Evolve into the epitome of elegance, eminence, and excellence

Har städat förrådet på nedervåningen hela morgonen med mormor och morfar. 6 fulla säckar med skit vi inte behöver och det är fortfarande lika mycket kvar där inne, oändligt med saker. Gick ner till farmor och farfar och blev bjuden på mat, sen var det bara att gå hem och göra i ordning mat till min familj. Nu blir det att städa överallt och möjligtvis vara med min kusin ikväll.


MAY YOUR FRIENDS BE AS MANY AS THE PROMISES THAT YOU KEEP

Lördagen hemma hos familjen Enberg som hade halloweenmiddag för minst 20 pers var riktigt kul. Vi drack allt möjligt från vin till öl till likörer till vodka och drinkar hos grannen sent in på natten.


TRUE LOVE NEVER DIES AS WE SEE IN OUR EYES, ONLY WHEN WE LET GO THAT WE CAN TRULY SAY GOODBYE


JAG SKALL FINNA VÄGEN ELLER SKAPA DEN.


RSS 2.0