WHEN INJUSTICE BECOMES LAW, REBELLION BECOMES DUTY

då är det tisdag och sitter på min första lektion som är engelska och känner att skolan är så sjukt tråkig. vill ha lov och åka iväg någonstans riktigt länge.

GIVE THE BITCHY NICOTINE QUEEN HER DAMN CIGARETTES

då är det söndag och igår var det lions men hittade dock ingenting speciellt. beställde hem mat från rhodos senare på kvällen med dessa två damer.

GET DRUNK, GET STUPID, GET LAID

då är det äntligen fredag och första skolveckan har varit både seg och snabb. känns som vi hunnit med mycket, börjar med uf och jag ser fram emot det. ikväll blir det utgång med nära och kära.

THUMBS UP

idag har jag varit med familjen och åkt runt lite, käkade på donken och fick bara sådär två gratis kaffe, bara för att jag är så snygg. har haft huvudvärk hela dagen och är så grymt trött, har gäspat ett x antal gånger. funderar på om jag borde köra en powernap. imorn början skolan på allvar, ska göra mitt bästa nu det sista året. eller försöka

THERE ARE NO UGLY PEOPLE, ONLY LAZY ONES

då är det söndag och det blev en spontantripp ut igår med massor av roligt folk.

THERE'S A STAIN ON YOUR SHIRT

jag måste pressa lite solarium för all färg jag skaffade i somras har redan försvunnit. klippa mig borde jag också göra

LIFE IS LIKE RIDING A BICYCLE, TO KEEP YOUR BALANCE, YOU MUST KEEP MOVING

då är det tordag och idag började jag skolan igen. redan mitt sista år och tiden går så grymt fort. hade ångest imorse över skolan, har inte lust att vara där och har ännu mindre lust att börja jobba. men det är bara att fortsätta leva.

CHILL OUT, SLUT

det här ska jag införskaffa mig. så sjukt snyggt

SOMEONE CALLED ME A VAPID CUNT AND I SAID, THE SKY IS BLUE BITCH, I'M BUSY

efter en varm lång helg med lite sovtimmar var vi förtjänade en sushifrukost, en fika på slottet och senare på kvällen äta vitlöksbaguetter och kolla på film.

THE BEST THING ABOUT A PICTURE IS THAT IT NEVER CHANGES, EVEN WHEN THE PEOPLE IN IT DO.


i fredags var det förfest hos elin och senare marina. sen drog vi ut på 550. satt först på uteserveringen och chillade. på lördagen var det fest hemma hos elin.

YOU ONLY LIVE ONCE

i fredags var det förfest hos elin och senare hos marina. efter drog vi ut på 550 och det var nog bussresan in och hem från södertälje som var roligast med alla crack karlsson skämt haha. eller?

HELLO MR. RAHLENFELDT


då är det fredag och idag körde jag på lite höstfärger. det var jättevarmt ute så efter körlektionen drog jag och elin till stranden och badade. nu väntar jag på mat och ska snart göra mig i ordning för ska utgång = hemgång.

REALITY CALLED. I HUNG UP


ta hela andreas garderob? tack javisst.

Hope you'll like it.

VARSÅGOD DAVID!
/REBECCA

SOMETIMES YOU HAVE TO LET GO TO SEE IF THERE WAS ANYTHING WORTH HOLDING ON TO


hade körlektion igår också, det går bara bättre och bättre efter varje lektion. efter åt jag på stan med pontus och gled runt lite. chill

SMOKING, DRINKING AND YOU. TWO THINGS I LOVE


jag och ida bjudna var bjudna på födelsedagsmiddag och efterrätt hos elin som fyllde 18 år igår. gott och grattis

THE ONLY DREAMS THAT MATTERS ARE THE ONES YOU HAVE WHEN YOU'RE AWAKE


en kväll förut var vi de vanliga hos erik. det var mysigt

BE TRUE TO WHO YOU ARE


bilder från när jag åt sushi för första gången i somras, redan efter första gången tyckte jag om det och fick direkt pli på hur man skulle hålla pinnarna. tror jag

I'LL HAVE A CAFÉ-MOCHA-VODKA-VALIUM-LATTE TO GO PLEASE


igår åkte jag med min familj och kusiner till gröna lund, hade inte varit där på flera år. men åkte i stort sett allting och senare drog vi hem. På kvällen gick jag ut med sandra och micke och sen när jag kom hem mådde jag dåligt så idag ligger jag hemma och fick skippa min körlektion.

QUIT YOUR JOB, GET A TAN, FALL IN LOVE, NEVER RETURN


gott med tacos hemma hos elin igår. tim är knäpp vill aldrig vara med på bild.

STAND FOR SOMETHING OR YOU'LL FALL FOR ANYTHING


då är det tisdag och igår hade jag min första körlektion med körskolan och idag hade jag halkbanan på gillinge och det gick skitbra! nu kom jag precis hem och ikväll ska jag äta taco med elin och tim.

LIVE IT, LOVE IT, KILL FOR IT


i fredags drog jag till heron och såg inception, den va riktigt bra! senare drog jag och elin till tim och kollade på film. blev inte så mycket film för vi pratade mest. hade så jävla kul med hans data med camen haha

RSS 2.0