IF SOME THINGS ARE BETTER LEFT UNSAID, THEN MAYBE THEY TOO ARE BETTER LEFT UNDONE

Sov hemma igår och inatt efter att ha sovit borta 1,5 veckor hos kompisar. Orkar inte vara hemma, finns absolut ingenting att göra och det är bara bråk hela tiden. Så jag och mamma har köpt en lägenhet i Eskilstuna som vi kommer flytta till på fredag. Kanske kommer bli lite bättre med allting då, får se vad som händer!

Fan så gött

JUDAS

Vi hade ingenting att göra, så vi tog bilen och drog till Ikea. Gick runt och kollade igenom allt, innan vi vände tillbaks och fikade. Sen blev vi trötta och letade upp en fin liten lägenhet inne på ikea och la oss i sängen och jag hittade en bok därinne och så hade jag högläsning för tjejerna.

SPEND EVERY SECOND OF EVERY DAY TOGETHER AS A MOMENT THAT COULD NEVER BE REPLACED

Har varit med dessa människor och några till varje dag i en vecka typ. Så grymt, önskar att det kunde vara så jämt. Vi solar, dricker, äter ute, chillar och glider. Ända tills nu då dom slutade sitt lov och jag började mitt. Dom fick ett perfekt väder med sol varje dag och jag får ett nu när det är mulet och började precis spöregna så kraftigt att huset nästan går sönder. Jävla skit.

Vad tusan ska jag göra ensam en hel vecka?


SOMETIMES IT'S BETTER TO PUT LOVE INTO HUGS THAN TO PUT IT INTO WORDS

Förra måndagen blev det en grillning ute i Huddinge. Var lite ung tonåringsfeeling på det hela när man satt och smygsöp i skogen för att gömma sig från vuxna på den tiden haha. Var där hela kvällen innan vi åkte hem och sov hos elin hade jag för mig. Sen blev det sola hela dagen efter eller nått

Jag och uteliggaren


IF YOU DON'T KNOW WHERE YOU ARE GOING, ANY ROAD WILL LEAD YOU THERE

Då är det lördag och gårdagen spenderas hemma hos Kristoffer med några vänner. Vi grillade och hade det trevligt, satt ute på altanen mot kvällen insvepta i filtar och snackade med tända ljus och sånt. Mysigt. Kollade på skräckfilm efter det som var halvbra. Lite läskig i början innan allt ballade ut och blev för overkligt mot slutet. Just nu sitter jag kristoffer och jakob med en varsin data på köksbordet och kör ett lan inatt haha. Ska in och äta pizza eller något lite senare. Åt frukost på Max imorse, blir mycket nu. Kör på beach 11.

JUST SO YOU KNOW

Drog på bio med Lina, Anton och Kristoffer i lördags tror jag det var, vi såg på ritualen. Den ska vara baserad på verkliga händelser och den var sådär. Inte som jag hade tänkt mig, var typ läskig en gång annars var den bara seg. Trodde det skulle hända något, men inte. Medans vi väntade på att filmen skulle börja spelade jag och koffe Terminator salvation inne i spelhuset, sämsta spelet fan. Skitsvårt och man fattade ingenting. Dog fan direkt. Sen åkte vi i en 4D grej för 50 spänn som inte hände ett skit i. Det enda jag fick ut av det var huvudvärk.


WITH OR WITHOUT YOU


I söndags drog vi till livesändningen på Big brother. Så stört varmt där inne i studion , men man fick en svingod dricka iallafall att kyla ner sig själv med. Det var jättekul att sitta i publiken, fick dock en rätt dålig plats så såg inte allt. Menmen! Kändes lite konstigt att man satt inte ens 50 meter ifrån deltagarna, som satt i rummet bredvid. Innan käkade jag en grymt god clubsandwich med några vänner på Bellmans på hötorget innan vi drog till sändningen.

18 GOING ON 19

Jag fyllde 19 förra helgen ungefär, den 2 april. Släkten kom och så med presenter. Bjöd mina vänner på middag som kom senare, det var mysigt och gott. Fick roliga presenter, det uppskattades. Men har tröttnat på att fylla år och få presenter, det är klart att det är kul, men jag är som mina föräldrar. Spelar ingen roll vad man får längre, utan det är tanken som räknas. Har ju typ allt.. nästan. Drog upp till stan och in på Victoria, träffade Sean banan och Nicky sthlm, jag och Elin tyckte inte det var speciellt roligt där inne så vi drog ut efter någon timma och åt på Max. Sen blev det nattbussen hem som gick sönder eller något halvvägs ute i ingenstans så där fick alla kliva av och ta nästa buss. Tog taxi från Södertälje hem till mig och var hemma runt 6 och åt lite innan Elin och Amanda drog hem till henne och sov och Pontus sov kvar med mig.

RSS 2.0