If you never chase your dreams, you'll never catch them

Lite bilder från mina dagar hos Ida i Eskilstuna, träffade mina gamla klasspolare som jag inte träffat sedan vi tog studenten och långt innan det med Martin. Jag verkligen älskar att allting är precis lika som det var då och att jag alltid haft så grymt rolig med dem och skrattar konstant, deras humor och min är verkligen en perfekt kombination!
Tog tåget dit i måndags, gick runt på stan med Ida medan vi väntade på andra Ida som kom med nästa tåg, handlade vin på vägen till Ida och lagade mat tillsammans. Vi började dricka runt 4 på eftermiddagen och fortsatte ända till 5 på morgonen och la oss vid 6. Martin kom runt 12 på kvällen och timmarna gick så otroligt fort, speciellt med dom människorna! Somnade trångt och obekvämt i soffan med Martin efter mycket vridande och vändande och sov fram till lunch. Halvdöda släpade vi ner oss på stan och försökte bestämma oss vart vi skulle äta. Blev en supergod oxfiléspettlunch på Papas Tapas! Drog oss efter tillbaka till Idas sjukt fina lägenhet på söder och tog det lugnt, mötte upp Martin senare som hade dragit hem för att duscha lite snabbt. Carro kom också, lagade wok, tittade film och sen följde jag med Martin hem och sov över där med honom. Vaknade runt lunch på onsdagen och vi drog oss ner mot stan för att ta en kaffe och piggna till lite och möta upp Ida. Kikade runt lite, ringde Viktor F för att ses lite snabbt men blev lite komplikationer med tider så fick bli en annan dag. Tog lite lugnt med Ida och Sofie hos henne sista dagen och sov gott i sängen. Långt inlägg men gjorde så sjukt mycket så inlägget skulle bli en bok lång om dom här dagarna och orkar inte mobilblogga mer. Godnatt


Be so happy that when others look at you they become happy too

Då är det söndag och hela den här helgen har bestått av vin, vin och lite mer vin. Har varit ensam hemma i helgen och i fredags hade jag över några vänner, rökte vattenpipa, pratade och hade det mysigt, åkte sedan hem till Koffe på natten och sov där. När vi vaknade upp åt vi lite frukost och gick ut och tvättade deras bilar och tog det lugnt efter i solen innan vi åt middag och drack lite. Fixade till oss och åkte till Long Valley Ranch och firade Filippa som fyller 18. Grymt rolig kväll och alltid så kul att träffa nya människor. Låg och myste i sängen med några till klockan slog 5 och då slocknade jag helt efter en box vin som verkar innehålla både sömnmedel och heroin haha. Sov till 1 innan jag och Kristoffer blev hämtade hem och åt tacos, la oss i sängen och tittade på den nakna pistolen, så kul! Sen åkte jag hem, drog till solariet, gick med Sofie och Gabriella till Ica och handlade lite bakismat innan jag halvt däckade i min säng med vänner på teven. Imorgon ska jag med tåget till Eskilstuna, träffa några gamla klasskompisar och fika, shoppa, dricka vin m.m. God helg!


THE POUNDING OF MY HEART BABY. IM A DRUMMER


Some people are like clouds. When they disappear, it's a brighter day

Det har varit mycket tankar och känslor som flugit runt i mitt huvud och hjärta som sågspån den senaste tiden och jag verkar äntligen ha förstått innebörden och fått se verkligheten jag inte ville tro och se på från mina närmsta vänner som alltid funnits där för mig i alla dessa år sedan vi var små, och känslor och riktiga bråk inte existerade i våra hjärnor, och hjärtat endast pumpade blod som den är till för. Dagarna har varit som sagt upp och ner, men nu känns det som att det är påväg endast uppåt i brådskande höjd, och jag känner mig verkligen lycklig. Tack mina bästa närmsta vänner för att ni finns! Veckan har annars varit på topp och i torsdags åkte jag till en vän jag inte träffat sen i somras i Farsta strand och drack som aldrig förr, och vi fyra hade så grymt kul med alla lekar och spel, har aldrig druckit så mycket på så få personer haha! Pratade med Cimon innan vi blev helt borta och mer ska vi inte prata om den kvällen, sjukt kul! Vaknade upp och mådde sådär dagen efter, trodde jag skulle vara körd men det gick bra. Kom hem till sängen runt 3 på eftermiddagen och dog nästan bokstavligen. Idag har jag firat pappa halva dagen och sedan promenerat och klarat ut saker i mitt liv med Elin, såg på film med henne och Ida innan jag drog till Camilla och hade vinkväll med mamma och några fina människor och skrattade konstant åt allting. Träffade Sandra på vägen hem och pratade med henne en stund och nu ligger jag i sängen. Ska upp tidigt imorgon och titta på min lillebrors hockeymatch i axa så nu blir det att sova. Natti


If someone did something bad enough to make you remove them from your life, don't be foolish enough to invite them back in

Var i stan i fredags och mötte upp Cassandra, fikandes lite här och där, gick runt och tittade lite i affärer, träffade på Alexandra, fick gratis yoghurt som fick bli lunch. Mötte upp Isabelle och åt på vapiano innan vi gick förbi Louis Vuitton och dog lite. En stund tills vi gick till NK för att Isabelle skulle byta ett par byxor till ett linne. Sen åkte jag direkt till Järna för att äta en god middag hos Amanda som fyllde 20!


There were no words left. We'd said them all. After we made love, I knew it was over. Did I ever really love, or was I addicted to the pain? The exquisite pain of wanting someone so unattainable.


Ever thine. Ever mine. Ever ours.

Håller med Carrie, hon vet vad hon vill och känner. Dock får hon ändå sitt romantiska, levde-lyckliga-i-alla-sina-dagar slut. Klockan är sen på natten men ung på den nya dagen och jag ligger fortfarande vaken i min säng. Kan inte sova för att det är så sjukt varmt i mitt rum och i sängen, och dels för att jag är så irriterad, förbannad och trött för att jag inte någonsin kan ha ett normalt samtal med en del personer som också aldrig kan ge några direkta svar och tar för givet att man ska förstå, utan att blivit tilltalad om, Vad det är man ska förstå?
Har iallafall världens bästa jobb och världens bästa kollegor som får mig att tänka på annat och om hur bra livet egentligen kan vara utan vissa människor, och med vissa.


Don't be afraid of change. You may end up losing something good, but you will probably end up gaining something better

True story


Too tired to hold on, too in love to let go


RSS 2.0