FEAR LIFE, DREADFUL REALITY, BUT DO NOT FORGET TO LIVE FOR LOVE

då är det tisdag och idag hade vi spex. hela klassen var inte med på fotot, däremot hade vi tydligen massa barbiesar som skulle föreställa oss. uppställda i den ordningen vi stod på vanliga fotot haha. galet

STOP EXISTING AND START LIVING

lite bilder från i lördags. att köa ett bra tag för lobby var inte kul, men väl inne så ändrades det.

WHEN YOU FINALLY LET GO OF THE PAST, SOMETHING BETTER COMES ALONG

Då är det redan skitsoppiga cp söndag och efter en helg med sammanlagt 8 timmar är jag som sagt riktigt trött. men det har varit kul. I fredags var det chill hos en kompis med lite vin. igår var det lobby som gällde.

10 GOING ON 11

Idag fyller min lillebror 11! bara 4 år kvar till sin epa, 7 år till sitt körkort och 9 år kvar till systemet.

HAVEN'T HEARD BACK SO I ASSUME YOU'RE BUSY, FLAKY, OR DEAD

  I måndags bokade jag uppkörning och idag fick jag det här brevet om kunskapsprov och körning. säger inte när det är till er, men det är inte länge kvar!

LOOKS LIKE I NEED ANOTHER DRINK

då är det tisdag och är helt trött och vädret gör mig ännu tröttare. hade matteprov idag i b kursen, förstår mig inte på människor som kan matte. så jävla svårt. jag hatar matte.

SOMETIMES YOU HAVE TO FORGET HOW YOU FEEL, AND REMEMBER WHAT YOU DESERVE

Och i lördags drog vi till 550. grymt bra drag där.

LET´S GO TO A CROWDED BAR OR PARTY TO SOCIALIZE EXCLUSIVELY WITH OURSELVES

I fredags drog vi upp till sthlm, förkröka på nivå 22. senare till mango bar och det var sådär, reggae och miss fatty är inte min grej. som knappt den ende svensken därinne åkte vi hem runt 2.

WHEN YOU EXPECT PERFECTION, YOU GET NOTHING IN RETURN

drog upp till sthlm, gick runt lite på stan. tänkte träffa några, gick och kollade vart lite ställen låg, gick till pendeln, spårade lite där, hjälpte en kompis, polisen kom. blev välkomnad på sl bussen mot nykvarn och kom hem, sov.

SO FAR, THIS IS THE OLDEST I´VE EVER BEEN

 födelsedags middag hos elin som fyllde 18 och som senare blev utgång.

DONT BE SO QUICK TO JUDGE ME, YOU ONLY SEE WHAT I CHOOSE TO SHOW

här är två bevis på att skolan är tung ibland. liten powenap i skolan gjorde mig bara tröttare och segare. äntligen helg!

LIFE ISN´T ABOUT FINDING YOURSELF, LIFE IS ABOUT CREATING YOURSELF

 då är det tisdag och idag var det en riktigt seg dag. skolan var seg, jag var seg och marina var seg. matten går sämst och vet inte om jag ska gå kvar eller inte.


LÖRDAG

i lördags drog vi upp till sthlm och där inne gick vi loss på happy hour och köpte ett x antal smirnoff till oss. gick runt lite senare i stan medans vi väntade på nattbussen hem. var hemma runt 6 och dog i sängen.

FREDAG

 i fredags drog vi ut i södertälje, blev bjuden på skumpa och körde på bara.

WHY CUDDLE WHEN WE CAN DO IT?

då är det onsdag och igår klippte jag mig. behövdes verkligen, fick även betala mindre för min klippning, bara för jag är så snygg? imorn är det torsdag och bara 2 dagar kvar till helg och utgång. woho

RSS 2.0