this is what the world is for, making elektricity





då är det måndag och idag har jag legat på stranden, vad annars liksom. klart man passar på medans det är sånt toppväder. det ska ju vara så hela veckan så stranden blir det för mig hela den här veckan också.
och asså kolla min arm, fetaste bulan? har ingen aning om vad som har hänt, jag tror att jag har blivit biten av något djur.
den blir också bara större. äckligt jag vet.



köp till mig? priset ligger bara mellan 1500-3000:(

Follow davidsundgren

every night is another story





då är det söndag och idag har jag varit på stranden igen, känner att jag skrivit om stranden varje dag den här veckan. men har ju inte direkt gjort någonting annat så. riktigt toppväder idag alltså, 30 grader hela dagen. fan vad jag älskar det. senare efter stranden drog jag, angelica elin och andreas hem och fixade till oss lite sen drog vi till goggos och åt. som sagt älskar jag ju utemat haha. men nu ska jag ut med tilda och hjälpa henne med lite saker. puss

wearing my rolex





gissa vad jag gjorde idag, jo jag var på stranden. skulle kunna ligga där och sola hela dagarna om det skulle varit soligt dygnet runt. känner också att jag börjar få lite nya fläckar på kroppen. kanske dags att kolla upp det? vill ju inte ha hudcancer.


your lips and my ass should meet






stranden idag igen, varit där varje dag den här veckan. så galet nice! drog dit med elin och träffade andra där också. sen efter runt 6 drog vi till Rhodos och åt. som sagt älskar jag mat.
men snygga shorts jag klippte förut, rätt korta men blev bra ändå eller?

hon tycker det är lika skönt att vara på stranden som jag






stranden idag också, bild från igår när jag var ute med sofia en stund innan det blev kalas ute på myggor.
michael jackson dog igår också, tråkigt nog. han var ju liksom kungen av pop. ändå inget jag lyssnar på. men ändå.
men nu ska jag klä på mig sen dra till stranden!

someone like you



då är det torsdag redan och såhär röd har jag blivit. idag blev det ännu en dag på stranden och körde på keps hela dagen för att undvika mer huvudont haha. galet vad skönt det är med vädret, älskar det!

my style is di bom digi bom di deng digi digi





älskar vädret så grymt skönt. bränt huvet har jag gjort också, ser rött ut och det gör ont haha. känns som toppen på huvudet blir nertryckt hela tiden, inte skönt någonstans. men idag blev det stranden med mathias och några andra vi träffade där. blev inte så mycket badande eftersom det är så galet kallt i vattnet. men visst har jag blivit lite brun?
sen är jag medveten om att min näsa ser rätt fuckad ut, men jag har en bula på högra sidan som gör att den blivit lite sne.

once you pop it that will spoil it, gone and drink it and enjoy it






då är det tisdag och idag har det varit tillräckligt varmt för att ligga på stranden, alltså blev det 7 timmar på stranden. riktigt skönt väder och snagg är riktigt skönt.

stereo turned up loud with a fat sound





då är det söndag, sämsta dagen i veckan och idag har det iallafall varit fint väder så idag blev det till att sitta ute och äta.
det har varit riktig skön värme också, men inte tillräckligt varmt för att kunna ligga på stranden igen som jag längtar till.
hej jag heter david och känner en som heter nora. fint va nora

at the club the bouncers re-re-recognise my face





nu hoppas jag på bättre väder den här veckan. tidningen säger alltid varje sen vår att den sommaren som kommer blir den varmaste på länge, men oftast har det varit skitväder. jag vill ju vara brun.

samma eviga hustle från maj till april


Följ min blogg med bloglovin

då är det lördag och dagen efter midsommar. gårdagen var lugn och vi grillade, åt kladdkaka och glass och tog det lugnt bara. och idag är det fint väder. och så funderar jag på att snagga mig, känner på mig att jag inte kommer passa i det så bra men orkar inte längre hålla på att fixa håret och sånt. lär ju ångra mig som fan efter men man måste ju testa haha.

du betalar, njuter, skriker





då är det torsdag och idag har jag varit hos tandläkaren, fick ny båge och sånt. lite flashigare.
det regnar igen, tur det behövdes ju för det var ju nästan torrperiod, så länge sen sist det regna.
igår var jag hos elin, eeelinskoglund.blogg.se, och jag prövade hennes cheesecake. jag håller med petter, "den var mäktig." sen tycker jag inte om att åka buss.

lovers soldiers workers





beställt!
idag är det onsdag och det har varit fint väder men jag har varit inne.
imorgon är det torsdag då ska jag till tandläkaren.
och tack frida för hjälpen haha

inne på klubben




idag har det varit fint väder, helt galet skönt.
så idag spenderades min dag hos elin som bakade bullar och senare drog vi på drag me to hell. den var lite myskoläskig, lite en hoppa till film. ett par sjuka scener och så. får se vad som händer imorgon. börjar tvivla lite på min syn ibland också..

I'll lay with you forever just like the sweetest joint





trött man blir..
det är måndag och idag blev det inget jobb för mig, det blir kanske imorgon tråkigt nog. ska mura väggar och sådant enligt pappa, får väl se vad som händer. fortfarande pissväder och jag är fortfarande dunderförkyld. kallt är det ute också, fan är det för sommarlov, vi kanske har tagit fel på årstiden.
det kanske är mars och vi har sportlov, vem vet?

alla klagar på vädret men ingen gör någonting åt det




då är det söndag och fan vilket jävla väder, det regnar dygnet runt så jävla tråkigt. har hållt mig inne hela helgen för jag hatar regn så grymt mycket. går fan inte beskriva mitt hat till regn, det kan ju dock vara skönt att det regnar någon dag så man kan hålla sig inne och ha det lite mysigt. men fan inte varje dag, jag har fan inte ens sett solen på några dagar.

knocked up




på bilden är det tre jättefina paddor, och en glad jytte

då är det redan lördag och idag har jag vaknat upp med öroninflammation och en riktig dunderförkylning. det är som en tsunami i näsan, som fanny sa. igår var jag på chillkrök hos elin med lite roliga och lite mindre roliga människor. dock var allting helt okej men segt för mig eftersom jag inte drack någonting. jag gick därifrån runt halv 2 men innan jag var hemma gick jag till boman och träffade henne och milica. kom väl hemt runt halv 3 på natten. galet sent tycker jag.

beep my beep






då är det fredag och idag har jag sommarlov. orkade inte gå på avslutningen idag så skippade den och sov istället. gick och la mig igår efter jag varit med antonia en stund. klockan var väl 5 på dagen när jag somna. sen har jag sovit sen dess till nu typ. igår var vi hos våran lärare och vi chillade lite och fick paj och lite dricka. ikväll får jag se vad som händer, kanske drar hem till elin.
idag är det också 1 år sen vi gick ut 9an, 10 år tillsammans, vi har sett varandra växa upp med alla åren som gått, allting som vi gjort tillsamman sen 6årsverksamheten tog slut en dag sådär bara. tråkigt haha.

rubriken ja ta den som du vill, addeboy vs cliff- beep my beep är så grymt skön. lyssna på den

kallar folket tjing tjong hoes





syskonen. haha gammal bild på mig och fanny .

idag är det onsdag och idag var det sista dagen i skolan med vanliga lektioner. helt galet vad fort det har gått, märker att jag tjatat som fan de här med att sluta 1an haha. sista lektionen rensade vi våra skåp och plockade ut allting. mycket papper blev det i kassen. seg dag också. pissväder. imorgon är de typ klassens dag eller något, min klass ska iallafall till våran lärare. vi ska typ spela kubb och chilla, äta fika och sånt. sen på fredag är det avslutning men vet ej om jag ska dit. ingen ska typ dit och vi får inte våra betyg utan dom blir hemskickade så känns lite onödigt att dra dit då.


reach the top, but you still have to learn how to keep it








då är det sista måndagen innan sommarlovet börjar, ska bli galet skönt och längtar som fan. är så trött på skolan just nu. jag har ju dock bara 2 prov och några sena inlämningar kvar att göra innan jag är klar med allt. tror jag kommer få gå sommarskola i matten, tackar min lärare tacktack. och det känns inte direkt som man tar sommarlov heller, det känns mer typ som man tar sportlov eller något. känns inte direkt sommar för mig. den här helgen har jag varit på en chillkväll, ätit ute och varit ute för det mesta. tycker jag iallafall. haha. och idag efter skolan drog jag in med sofia till södertälje och kom hem med två tshirtar. träffade också ida, elin och nille. sen har ju också boman kommit hem från cypern idag. hoppas hon är blek:) marina har blivit ett kryckmongo och får åka hiss i skolan för hon har gjort illa sin fot.

godnatt



ont i huvudet, och trött. så lägger mig nu, klockan är ju dock halv 2 också. godnatt

beat on the brat



då är det torsdag och hela dagen har varit seg, förutom när jag kom hem och var med antonia och först åt kladdkaka sen såg vi på pootie tang. senare träffade vi bonge, det var ett tag sen. idag blev det också invigning av min gröna regnjacka som jag köpte tidigare i höst haha. imorgon är jag ledig, mycket skönt. sen slutar jag om en vecka, nästa fredag. får väl se vad som händer imorgon också.

recorded changes fuckin' beats cuz all we're hearing is crap


då är det onsdag och idag stannade jag hemma från skolan, kände att jag verkligen inte orkade och att den här dagen skulle vara helt cp. just nu sitter jag och arbetar lite på en header och dunkar lite justice. chill dag idag.
kasst väder.

my style in this flow, is confusing cause ya dont know





fyfan vad trött jag är i kroppen, har fetaste träningsverken överallt. plus att den här dagen har varit kass så är det ännu sämre. känns som min kropp är någon 70+are. idag skulle jag varit med elin, men det blev knas. pengar pengar

sex, hugs and electro





trodde fan jag skulle ta dö imorse, var rätt så trött, marina såg död ut.
marina och jag tog 06.55 tåget till skolan, mycket tidigare än vanligt. därför var vi trötta.
administrationsprovet gick bättre än vad jag trodde.
nu börjar känner man att skolan börjar sluta för den här terminen, för 3orna börjar sätta på sig sina vita hattar, då märker man att något ska ta slut.
idag har jag inte hunnit göra något speciellt, kommer hem runt 5 de flesta dagar i veckan men lite senare ska jag träffa antonia.
snart sommarlov, om ungefär 2 veckor.
då har fan hela 1an redan gått, det har gått riktigt fort och det är konstigt att det känns som man känt hela sin klass i flera år fast det bara är ca 10 månader.
sen är det bara två snabba år kvar i skolan!

RSS 2.0