En del människor tror att hålla ut gör en starkare, men ibland är det att släppa taget

"Detta citat är bland det klokaste jag har hört och det är något som jag ofta tänker på. Väldigt ofta gör man handlingar för andras skull, och tänker mer på andras bästa än sitt egna. Vi kan själva bestämma över våra egna handlingar, men ändå lyssnar vi mer på andras vilja än vår egna.

Vi alla föds till unika individer med olika mål som man strävar efter att nå i sitt liv. Det kommer nästan alltid vara hinder i vägen för att nå dit. Man ska alltid tänka; Är detta värt att kämpa för? Är de det här jag vill? Det är din fria vilja att välja hur ditt liv ska se ut!

Ibland gäller det att släppa taget från sina högsta mål och sträva efter de mål som verkligen betyder något. Det finns exempel på detta, om du har ett mål med livet att springa ett lopp på en viss tid och inte når denna tid du satt upp. Det är okej att släppa och gå vidare. Tänkt efter om det är det målet du verkligen vill uppnå eller om du enbart blivit besatt att lyckas. Det gäller att inte gräva ner sig för det man inte åstadkommer utan gå vidare och bygga upp ett nytt. På så sett kommer man som individ bli starkare. Det finns många svåra handlingar i livet som varje individ går igenom flera gånger under sitt liv och ett av dem är just att släppa taget och gå vidare. Detta är bland det svåraste man kan gå igenom. Det finns många liknelser i livet då man måste släppa taget, det kan vara någon som är väldigt nära går bort. Det är svårt att acceptera och gå vidare men för att själv orka är styrkan att resa sig upp igen och gå vidare.

Att släppa och gå vidare är något som vi alla känner igen oss med, vare sig vi vill det eller inte. Att släppa taget är inte alltid negativt, att släppa taget är även en styrka. Styrka genom att kunna fortsätta leva livet trots det man hållit fast i.

Varje individ bör bestämma om sitt eget liv, men varför låter vi då andra bestämma åt oss och vad vi ska tycka? Det är viktigt att man litar på sina egna val och mål med livet, och sätter sig själv i fokus på vad som är bäst för sig själv. Tänk om vi istället skulle ägna mer tid att stå upp för sig själv och göra precis det man själv känner för.. Man ska inte låta någon ta över ens egna liv, för vi lever ett liv och det är värdefullt, det är inte värt att kastas bort och bli stampat på. "


Life has a tendency to fuck things up when you finally get to be happy

Kom nyligen hem innanför dörren från Elin där vi efter lite mat, prat, tittande av mongoklipp på youtube och skrattade som tusan, såg på en film som fick en att känna sig lobotomerad. Inceptionaktigt alltså. Den utspelade sig i Frankrike och allting med den filmen var förföriskt, från det tidiga 20talet. Så nu har det planerats lite resor till Paris där vi ska äta baguetter, använda basker, röka långa cigaretter i finkläder, gå på teater och bli halvt författare och filosofera om livet och guldtiderna.
Ser verkligen fram emot nästa vecka med massa jobb, 07.00 på måndag med inventering osv. & på tal om annat så är det lite tråkigt att jag troligtvis inte kommer/hinner träffa en person jag saknar, ja det känns lite i hjärtat om man säger så. 👎


Making your mind up to move on is easy, the hardest part may sometimes be convincing your heart

De senaste dagarna har varit upp och ner. Har jobbat, ätit ute för ofta, gymmat, städat och varit med vänner lite här och där. Promenerat i snöstormen som kom återigen och mina fötter kände av kylan i mina hunterstövlar ganska fort. I helgen var jag ute för en gångs skull på riktigt länge, har inte haft så kul med mina vänner på länge heller! Underbar helg. Idag blev jag väckt av ett samtal från Model House i Stockholm för att jag för en tid tillbaka sökte arbete där som kundbokare, och nu några månader efter har jag en möjligtvis inplanerad intervju där nästa vecka. Är osäker på om jag ska försöka ta det jobbet eftersom att prata i telefon inte är min grej direkt, och då skulle inte att sitta från 9-17 och ringa runt till folk hela dagen varje vardag vara så inbjudande för mig! Och ikväll väntar ett cxpass som jag var tidigare i veckan var på också, mina ben är fortfarande lite trötta från då och träningen igår jag hade med Lina.

You can't lose what you've never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay


The hardest part about walking away from someone is that you know, no matter how long you go they will never run after you

Igår var jag och pappa på Bernhardssons och tittade runt på lite möbler och så. Pappa köpte en ny matsalsgrupp och jag köpte lite spontant en schäslong till mitt rum. Ser lite tomt ut och stökigt, men ska ha en matta under och ändra lite så blir det skitbra. Var lite fundersam först men tog den ändå, kommer passa in bra i min lägenhet sen tillsammans med allt annat jag tänkt mig!


Använd deras hat som en gnista

Det är så satans kallt ute just nu, vill bara ha min parajumpersjacka nu eller ha vår så man kan vara ute iallafall. Blir också så satans förbannad ibland på folk som inte förstår sig på mig längre och känns som dom aldrig egentligen känt mig överhuvudtaget? Hur mycket av oss själva är man beredd att förlora för någon utan att förlora bort sig själv helt? Djupt, halvt oförståeligt talat, så jag knappt förstår mig själv längre. Åh det finns så mycket skit i världen och jag tar upp all min tid att tänka på sådant och det får mig bara att må dåligt. Har inte ägnat en tanke åt sånt här på flera dagar och då har jag verkligen mått så bra, genom att komma iväg lite från vardagen och träffa massor av nya människor och så. Men det kanske bara är idag, sover bort det inatt och imorgon kommer det att kännas bättre hoppas jag. Aja fuck this shit godnatt

 


RSS 2.0