JAG BLIR ÄLDRE

Sitter i köket och ska sätta mig och skriva i och skicka iväg mina jobbpapper jag fick igår och jag kan inte säga att jag till 100% förstår vad mitt jobb innefattar. Jag kan inte heller säga att jag får det gjort eftersom jag fastnar på annat hela tiden, och att mitt microsoft word program inte vill fungera nu heller så jag kan skicka in papprerna, som ska in så fort som möjligt. Ska även på intervju för ett annat jobb på torsdag och mellan mina arbeten jag gjort idag har jag städat hemma som jag gjort varje dag. Jag har varit ganska grötig i huvudet ett par dagar nu, har massa saker i huvudet som tillsammans blir massa sågpån. Trots det har jag lyckats få det jag vill få gjort. Jag har fått något av en städmani, städa hela tiden, allting. Hela huset har fått sig ett lyft.

If I love you this much, and I'm not the one for you, then the one for you will be everything I am; and everything I'm not

Har haft riktigt sköna dagar och sommarkvällar den här sommaren, ätit god mat och umgåtts med mina favoriter hela tiden, så ofta det bara gått ungefär. Men sommaren är inte slut än heller! Min första tanke igår innan jag somnade var att jag skulle gå upp tidigt nu på morgonarna så jag har lite mer tid att planera mina dagar, och kanske göra ett litet schema som hemmafru nu när man inte har något jobb och är studentbarn. Men så blev det inte. Min lilla stackars oerhört trasiga iphone dog under natten och ville inte väcka mig när jag ville. Dock vaknade jag bara någon timma efter önskad väckningstid så det var lugnt. Det finns så mycket måsten idag också. Jag har aldrig tillfört mig till dessa måsten förrän nu, jag måste börja, för jag har nyligen förstått varför. Även om jag kanske inte visar det.
Vi måste prata ut om detta. Jag måste också berätta att mitt seriösa bloggande kommer snart tillbaka kanske.RSS 2.0