RIGHT IN THE MIDDLE OF YOU TELLING ME I'M SELF ABSORBED, I'LL BE SAYING: ANYWAY BACK TO ME


Just nu ligger jag omlindad i min stora tjock mysiga varma filt och lyssnar på musik och kollar runt lite. Har knappt sovit någonting dom här dagarna jag varit med Pontus. Vi har somnat runt 5 6 7 varje natt och har inte fått sova ut någondag, sov 3 timmar inatt hemma hos Elin, sov där igår så det var lika mycket sömn då. Han åkte hem med 10 bussen imorse och efter det gick jag ut och gick med ida. Har haft ont i magen hela dagen idag, kan ju vara pga att jag har ändrat min dygnsrytm, inte ätit rätt och inte fått någon sömn. Igårkväll åkte vi 3 plus 2 andra till heron och kollade på Devil. Den var bra! Handlade om 5 personer som fastnade i en hiss och en av dom var djävulen. Lite av en pusselfilm, tillochmed jag hoppade till, och jag brukar aldrig göra det. Ikväll får jag se vad jag gör, kanske träffar Lina eller Pontus, får se.

NÅGON DAG MITT I VECKAN


Vi drog till stan för att dra på mellandagsrean men det fanns absolut ingenting, eller jo bara om man har XL eller större kunde man hittat något. Dock var det ingenting speciellt som jag gillade så det var no big deal typ. Vi båda började känna oss helt slut och kunde knappt koncentrera oss efter några timmars gående i stan så vi drog och åt på taco bar, snackade om lite saker sen stängde alla affärer så vi åkte hem.

WHAT A GREAT PLEASURE IT MUST BE, TO HAVE A FRIEND AS WONDERFUL AS ME

I veckan drog jag, pontus och isabelle till heron city och åt lite. Sen såg vi på Narnia kung caspian och skeppet gryningen. Den var bra men kändes som den inte hade någon bra story alls som sammanhängde med de förra filmerna, och peter och susan var inte ens med i filmen. Det blev lite sensitive i slutet så jag och isabelle blev lite tårögda. Sen skjutsade jag hem isabelle och vi åkte hem.

WHO'S MY BITCH? ME.


Fick hem mitt sista skolfoto i hela livet häromdagen, lite deprimerande faktiskt att tiden har gått så fort, att fått hem 12 stycken och nu är det slut. Dock blev jag lika snygg som vanligt som jag alltid är så det var inget ovanligt. Skulle behöva göra något åt min överläpp som blir så smal när jag ler.

I SAW YOUR FACEBOOK PAGE. NOTHING FOR YOU, WHORE


Firade julafton hos min släkt, fick det mesta jag ville ha så det var chill. Dagen gick fort och jag blev stört mätt, min farbrors tjej ville att jag skulle äta upp all kladdkaka som fanns kvar sen på kvällen, jag var den ende hon bad äta upp kakan så jag antog att hon frågade mig bara för att jag var väl den fetaste i sällskapet. Sen på kvällen åkte jag hem till Pontus och så hade vi julmys det sista som var kvar av dagen.

MONDAY! ONLY FOUR MORE DAYS UNTIL A BITCH CAN GET DRUNK

Sitter återigen i biblioteket men den här gången med Linn. Känner att jag verkligen inte orkar blogga eller något. Det är så tråkigt just nu. Gör ingenting speciellt nu om dagarna ändå, hatar vintern. Nu har jag iallafall gjort svenska muntliga och det gick bra. Nu efter skolan ska jag pallra mig till tuna park med några och kolla efter julklappar. Hejs

RSS 2.0