LIFE IS ROUGH, YOU GOTTA STAY TOUGH


då är det fredag och de här möttes vi av när vi åkte till skärholmen igår, bilkö halva vägen upp, fick köra i 20 hela tiden för det var vatten överallt.

I'M IN THE MOOD FOR A BOX OF WINE


hade lite mysigt en kväll hos jesper med lite folk. elin som är längre än mig gick ner i en grop och fick se därifrån hur världen såg ut i mina ögon. annorlunda, ja. vet att bilderna på mina senaste inlägg är jättedåliga, men dom är från min mobil.


LOVE DOESN'T NEED TO BE PERFECT, IT JUST NEEDS TO BE TRUEjag och elin köpte sushi en solig dag förut, satte oss i en rondell och åt förut. har börjat äta sushi rätt ofta nu, grymt gott!

IN THE END WE ONLY REGRET THE CHANCES WE DIDN'T TAKEjag och ida kände oss väldigt vuxna när vi tog bilen till ikea för att handla möbler förut. vuxenpoäng haha

THE TRUTH IS, EVERYONE IS GOING TO HURT YOU. YOU JUST GOTTA FIND THE ONES WORTH SUFFERING FOR


jag och sandra drog en grillning hemma hos mig förut. något gott och mysigt, sen drog vi till henne senare och såg på vänner sen sov.

GOING FOR A SWIM, SCARFACE STYLE

då är det onsdag och igår åkte vi lite vattenskidor och ring med fina båten. jag bangade på att åka ringen hehe. sen på kvällen blev det att se the collector, som var lite sjuk.

THESE BITCHES CAN'T BE SERIOUS


då är det tisdag och jag måste seriöst klippa mig igen, ser förjävligt ut just nu. så det får bli någon dag nu i veckan innan jag ska på riskettan.

SOMETIMES GOOD THINGS FALL APART SO THAT BETTER THINGS CAN FALL TOGHETER


pressar hårt på hökmossen dagligen. oljan och musiken är på, 23 grader i vattnet och det är lov hehe. skönt orkar inte va snygg jämt

I NEVER GAVE YOU A REASON TO HATE ME, YOU'RE JUST CREATING YOUR OWN LITTLE DRAMA OF PURE INSECURITY


bilder från när jag drog ut på flamingo hade jag för mig att de hette, på linas födelsedag. och att jag trivs mest på vänster sidan syns bra

OM NI INTE HAR NÅGOT BÄTTRE FÖR ER...

kan ni ju titta HÄR när jag dansar fuldansen. haha

MEN JAG HAR SAMMA TRASOR PÅ OCH RÖKER SAMMA MARLBORO


jag och ida prövade veckorevyns äckliga recept om keso och bär förut. lät gott men smakade inte lika gott. elin prövade Vrs recept på cheesecake förut och den var lika äcklig den.

RSS 2.0