WHY SAY SKY IS THE LIMIT, WHEN THERE ARE FOOTPRINTS ON THE MOON?

Jag och Elin hade en lite exklusiv eftermiddag på min altan, som var endast för dom utvalda. Med kexen, osten och vindruvorna som blev utvalda av oss. Helvete vad gott det var! Såna dagar ska man ha jämt med bra väder, bra mat och bra vänner. Snart är praktiken slut också, bara den här veckan kvar och nästa sen är det slut, och då är det bara en vecka kvar i skolan innan studenten. Ska bli så grymt skönt!

THE LIGHTS IN THE CITY, MAKES IT TOO HARD FOR SLEEPING

Förra helgen eller om det var helgen innan det så blev jag bjöd Fredrick hem mig på mat och dricka på hans takterass, det var mysigt och kom så grymt mycket folk tillslut och jag kan helt ärligt säga att jag aldrig haft sådan blackout. Dagen efter mindes jag verkligen ingenting, jag mindes inte att jag hade träffat Elin och Amanda, att jag hade sparkat på en dörr och skrikit. Fumlat runt på gatan och tappat mobilen ett antal gånger och blivit utslängd från klubben, var helt plötsligt i gamla stan och hade inte den blekaste hur jag kom dit. Och när jag ringde Kevin och frågade om vägen tillbaka till Fredrick var det tydligen en gammal man som ville att jag skulle komma med på ett "afterparty" med honom. Dock kommer jag ihåg att han höll om min hand skithårt så det gjorde ont. Men Kevin skrek i telefon att jag skulle gå därifrån så jag gjorde det. Men jag minns att Linda och hennes syster kom och var med mig hos Fredrick långt in på kvällen! Fan det slog bara till så var jag borta, men det var skitkul ändå.

Lite olika bilder jag inte minns att jag tog som jag såg morgonen efter som ett litet smakprov från min exklusiva kväll.
Brudarna till vänster i taxin minns jag inte ens vad dom hette, typ Kajsa och Anna hade jag för mig.

THOUGH MILES MAY LIE BETWEEN US, WE'RE NEVER FAR APART, FOR FRIENDSHIP DOESN'T COUNT THE MILES, IT'S MEASURED BY THE HEART

Ligger i sängen just nu och skriver genom mobilen. Jag känner att jag inte orkar med någonting längre, allting är och blir bara fel. Så grymt sugen på att bara packa mina väskor och dra någonstans, bara jag kan lämna allting bakom mig. För mycket saker just nu jag inte har orken till att ta tag i, tydligen ser man på mig att jag inte mår bra och att allt inte står rätt till. Som tur är jag har en så bra lärare och vänner som stöttar mig!

ATT VILJA FÖRÄNDRA NÅGON ÄR ATT LJUGA FÖR SIG SJÄLV


Det blir aldrig som man tänkt sig


LOVE MEANS MAKING THE OTHER HAPPY, EVEN FROM A DISTANCE

Då är det fredag och den här veckan har jag praktiserat 2 dagar och sedan varit i skolan dom tre sista. Vi har haft förberedande för nationella och så har vi avvecklat vårat uf företag. Efter skolan drog jag till Eskilstuna och mötte upp Cassandra så fikade vi på Espresso house. Så gick vi runt och kollade runt i affärerna innan vi drog hem till mammas lägenhet, åt en bit tårta och sedan tog vi bilen och åkte hem till henne i Strömsholm. Råkade dock åka för långt och missade avfarten så fick fortsätta en bit på motorvägen tills vi kom till en avfart så vi kunde vända haha. Så kom vi hit och hon bytte om så gick vi till hennes stall. Och nu äter vi mackor och dricker te och ska ta det lugnt tills jag ska åka hem igen. Ska upp tidigt och åka hem imorn bitti.


RSS 2.0