GOT AN ATTITUDE, THINKING THAT IT'S ALWAYS RIGHT, BLOWIN SMOKE RINGS, MAKING ME WANNA FIGHT

Drog upp till sthlm i lördags, inte så lyckad kväll med några missöden. Skönt att man fick skjuts av rickle ända hem. Idag sitter jag här och ska plugga teori, skulle egentligen in till stan nu och köpa en klocka men elin missade bussen så får ta nästa. Så nu blir jag sittandes här innanför utifrån regnet och lyssnar på kings of leons nya album så länge. so long readers

HATERS ONLY HATE THE THINGS THEY CANT HAVE AND THE PEOPLE THEY CANT BE

Spenderade fredagen hemma med elin och kolla på film. Somnade ett antal gånger under filmen också, klockan var inte ens 10 haha!
Ikväll blir det ut i sthlm, men vet inte vart än!

YOUR LIFE WOULD BE MORE AWESOME IF YOU TALKED TO ME MORE OFTEN


Då är det torsdag och just nu ligger jag i sängen och myser. Idag har jag varit i skolan, varit på banken, varit i stan och försökt hinna lämna in papper till körskolan men hann inte så drog och luncha på nancys. Har varit så satans kallt ute idag, 4 minus nu på kvällen! Riktig tidig vinter nu alltså.

I HAVE SOMETHING UNIMPORTANT TO TELL YOU ASAP


Sitter här en tisdageftermiddag och såg hur riktigt lockigt hår jag har, charmigt?
Gör lite teorifrågor, det börjar närma sig! Känner mig faktiskt rätt erfaren nu, tycker jag borde få körkortet i handen på en gång.

YOU'RE WORTH MORE THAN THE VALUE YOU'VE PLACED ON YOURSELF

Lite stek i skolan i väntan på bussen hem från skolan i fredags. Jag tog det bara lugnt den här helgen också, rätt skönt. Var på bio i fredags, kollade på Salt. Lördag bastade hos en kompis. Imorgon hade jag sovmorgon till halv 2, men ska till banken kl 10 så den sovmorgonen fick jag inte...

YOU MAY THINK YOU'LL "NEVER" GET OVER IT, BUT YOU ALSO THOUGHT IT WOULD LAST "FOREVER"


Då är det äntligen fredag och nu sitter jag i skolan. Det känns som att det är onsdag eftersom att man har mycket att göra i skolan. Blir nog en plugghelg, eller? Nej. Ikväll ska jag nog på bio på heron med några människor, får se vad vi ska gå på. Sen har min data hemma gått sönder också. Skitdata. Den var knappt två månader. Så måste lämna in den på lagning.


Jag hatar morgonen

Hatar att gå upp på morgonen när de är svinkallt ute och mörkt. Varför ska sängen vara extra skön just då?

THE PEOPLE WHO DESERVE NOTHING ARE HANDED EVERYTHINGEn bild på de nyblivna kära föräldrarna med sitt älskade hittebarn från tomtits i helgen. Även jag fick pröva på att leka barn igen, är faktiskt 18 nu och inte typ 10 sist jag var där.. det var dock mycket roligare där då men jag hade roligt ändå. Och bara för att jag och elin är såna kända bloggare fick vi gå in helt gratis. Och ja, jag har god hand om barn. Ikväll ska jag bara gosa ner mig i sängen och kolla på film.

Tur att man har sig själv

Skönt att man slipper vara själv ibland alltså. Skålar med snyggingen Carl Adam. Skålar att måndagen är över och bara 4 dagar till helg igen. Budade på en av Andreas Wijks skjortor förut också, men var först med att buda på den så får väl se hur det går.

BE WITH SOMEONE WHO KNOWS WHAT THEY HAVE, WHEN THEY HAVE YOU

Charmig kille på sista bilden.. då är det måndag och det har varit en skön dag. Började tio, men ska hoppa av en kurs så då chillade jag i 4 timmar till halv 2, skulle ha svenska men man behövde inte vara där, hade religion sista timmen så det var skönt. Frost ute imorse, hörde att det kanske kommer snö nästa vecka. Inte direkt förvånande. Nu ikväll blir det att bara plugga, ofta jag pluggar? ne

Lägesrapport

Ligger obekvämt i sängen, skulle ändra liggställning, sparkar lite med benen och hör ett "ratsch", kollar ner på lakanet, hur lyckades jag?


KASTAR IN HANDDUKEN

Lord... Jag är helt jävla slut. Det krävs en hel del för att denna arma kropp ska kasta in handduken vare sig jag vill eller inte. Några timmar på Tomtits och jag är trött, börjar jag bli gammal? Ikväll blir det att bara ta det lugnt hemma framför min tv med massa godis. Eller hos någon annan.


I DONT HATE PEOPLE, I JUST FEEL BETTER WHEN THEY AREN'T AROUND

Ni tänker vad är det för konstig med bilden? Självklart är det att jag tittar på tv! Det är fredag morgon och det regnar inte, underbart och idag börjar jag kvart i 11 och ska snart bege mig till skolan. Och det fullkomligt rinner ur näsan på mig och jag nyser konstant men det är väl sånt man får leva med när det börjar bli vinter.

JAG HAR MERA TÅLAMOD ÄN VAD DU HAR HÅRDA ORD

då är det torsdag och imorn är det äntligen fredag, veckorna går så fort som jag tycker är så grymt skönt. idag har jag varit på halvtaskigt humör och bara velat åka hem. och karman slog mig idag, snackade igår att det inte hade regnat på ett bra tag, och idag så gör de det. illa

HALV 8 HOS DAVID


jag vaknar upp, ångesten fångar hela mig på direkten. känner och ser att det är morgon och mörkt ute, jag stiger upp, men min hjärna och hjärta säger att jag borde ligga kvar och sova. men det är ju skola. så jag stretar emot mina känslor som säger tvärtom och stiger upp ur sängen. fyfan vad mörkt det har blivit ute på morgonen och speciellt kallt, den kalla luften har verkligen satt sina klor i mig. jag klär på mig, pallrar mig iväg till skolan sjukt förkyld och dålig. stackars mig, ingen som kan komma och ta hand om mig? och just nu sitter jag här med en kopp svinvarmt te som ska göra mig bättre.

LIFE IS WHAT HAPPENS TO YOU, WHILE YOU'RE BUSY MAKING OTHER PLANS

Ett torsdagsnöje man kan göra någon dag i veckan när man inte har lov. Skönt att få huvudet på andra tankar än skolan.

RSS 2.0