they smoked cigarettes around the corner


har verkligen ingenting att blogga om just nu. tipsa mig om något?
jag har iallafall nästan sett klart första säsongen av oc.

dancing to electro-pop like a robot from 1984



gillar bilden på min tröja, koffes söta lilla kisse där i och sussa förut. haha
iallafall till idag sov jag och frida hos koffe och vi tittade på oc hela natten nästan.
innan tittade vi på the haunting in connecticut. galet äcklig haha.

you have to see the details of it

här kommer en länk som ni ska in och checka : http://kotilainenhanna.blogg.se




happy b day

i måndags fyllde min mamma 40 år. pappa hade köpt en motorcykel till henne. men jag vet inte vilken.
sen har han köpt en pool till henne. en nergrävd. får se när det eller den blir av. hihi

money and cigarettes





lite bilder från idas. jag tog de flesta bilder under kvällen. roligt roligt.

but how


fan vad trött jag är på allt. eller det mesta iallafall.
här hemma.

where you gonna go?


ysl

riktigt cp väder alltså haha. ida och jag var ute och det var soligt och fint, sen började det regna, sen var det fint igen. sen regn. dock är det varmt och kvavt ute. som en bastu. vi blev lite blöta. men iallafall idag har jag tagit det chill. får se när jag får bilderna från idas grillfest, lär vara snart. ikväll ska jag bara ta det lugnt.

beat on the brat with a baseball bat



sitter hos elin just nu och äter äpple. vi ska snart till ida på lite grillmys. 
kommer nog lägga upp bilder från det imorn. centreringshelvetet går inte att ta bort haha. puss

you were just some song i wrote


idag blev det harry potter med koffe elin frida och sandra. fan helt galet va bra den var. var fan nära på att grina i slutet. så sorgligt.
haha innan bion passade jag och koffe på att lira the house of death. jag kom längst, applåder va.

teddybears on heroin

fick en bild av elin som hon tog i grekland. elin visste att jag ville ha såna skor. plus att det fanns killmodeller haha

fucking aldrig




fuck no. till vintern ska jag ha en pälsmössa.
äkta eller ej. kasst väder idag.
jag som ville åka båt och bada.
 jag la till en besöksräknare. fin va?

hej alla bloggläsare


haha jag var bara tvungen. låten är fan skön :D

lost in stereo sounds






liten summering av bilder av vad jag gjort de närmaste dagarna.
längst upp en melon och mina ben, jag och koffe åkte båt och åt melon på någon ö. sen åkte han ring och jag fick köra båten, asroligt att se.
sen bordet, hemma hos sandra när vi var uppe hela natten, bestämde oss för att sova lite innan men vi gjorde mat istället och skulle inte sova. sen skulle vi se titanic och alla somnade till den, jag somnade vid halv 9 i sandras datastol och vaknade upp vid halv 11 i hennes lillebrorsas rum i hans säng haha. kommer inte ihåg att jag la mig där iaf.
och dem två sista bilderna med tidningen och hon i mitten är eeelinskoglund.blogg.se storesyster i veckorevyn. lite coolt faktiskt. sista är hemma hos ida med erik på bild och där snackade vi om minnen från grundskolan haha. så härlig klass man hade då. mobbning, utfrysning och stränga lärare.

no difference except wet clothes

klockan är tio i 5 på morgonen och det är ljust och jag har fortfarande inte gått och lagt mig. jag och koffe är hemma hos sandra med frida och andre. vi har haft inomhusvattenkrig och lite annat. jag och koffe skulle egentligen sovit hemma hos mig men vi hittade först inte hans moppe för den var på någon helt annan plats haha. sen var det ingen luft i bakdäcket så vi fick köra sakta. senare när vi var utanför mig kom jag på att mina nycklar är i min väska inomhus och jag har ingen lust att väcka mina föräldrar för då skulle dem inte bli så glada. så vi lämnade moppen och gick tillbaka hit, och nu är vi här hos sandra igen. vi har tänkt oss för att inte sova inatt eftersom det känns rätt sent plus att ingen är trött. så vi stannar nog uppe och här till 7 sen drar vi hem till mig och sussar eller något för då lär mamma och pappa vara vakna. sussa sött

ingenting va


blir sämre och sämre på att uppdatera, även fast jag kollar bloggen rätt ofta. sitter hos koffe nu, och vi ska snart ner till hans båt och ut med den och sola. så fort han och frida har vaknat haha.  jag hade en askonstig dröm.
behöver fan komma ut lite också. plus att hans fläkt gjort mig förkyld.

maybe......nykvarn?




sitter hemma hos koffe nu och klockan blir strax 3. idag har jag fixat min data lite och lagt över allt på en extern hårddisk pappa köpte med 1tb. galet mycket. sen rensat den och nu är den snabbare. senare drog vi till koffe, fixade lite sen drog vi ut med hans båt. jag frida och koffe badade lite och blev skrämda av stora svanar haha.

we're watching coco channel



min baksida
som ni ser var det fint väder idag, och jag ville till stranden. men ingen är hemma tråkigt nog.
idag ska jag  träffa ida för henne har jag inte träffat på 1 år.


dead ahead

tillbaka hemma nu. har varit hos koffe typ en vecka i rad. vänt på dygnen helt. iaf bilden längst upp där badade vi, 10 på kvällen, det regnade och var riktigt kallt i vattnet. bilden i mitten är halv 6 på morgonen och fortfarande inte fått sova eftersom en viss koffe inte kan vara tyst utan ha frågestund med mig när jag halvsover haha. sista bilden är på koffe, kira och mig. gosig hund :)
idag kom min grannhora ida hem också efter ett helt år i USA! <3

vetintevadjagskahaförrubrik



godmorgon för 3 timmar sen.
sitter hos koffe nu, lirar lite tomb raider och vi kommer ingenstans. ikväll kommer det hit några så ska vi chilla lite, grilla och sånt. bloggar segt eftersom jag inte varit hemma eller haft tid.
ha en bra dag.

you were the section of my magazine





tshirten jag köpte på Lager 157 för 90 kr haha. riktigt billigt.
nu väntar jag på att koffe och elin kommer hem hit så vi kan dra.
måste bara lägga in ida, http://supermodell400.tv400.se/?ida-e&ref=nf .
glöm inte att rösta på henne!

dont walk away



it seems to me, that if you or I must choose between two courses of thought or action, we should remember our dying and try so to live, that our death brings no pleasure on the world

ggggggggalen





seg uppdatering, men har inte varit hemma. i helgen drog jag med min familj till Lager 157 och kom hem med en tröja och en tshirt. senare var jag med några och elin och jag badade. idag ska jag med elin till koffe troligen.

far away




snackade precis med alexandra aka kissie på facebook innan hon skulle ner och handla, helt seriöst. underbar människa & jättesnäll.
aja, jag har iallafall jättetråkigt. ska strax ut till centrum och säga hejdå till elin för hon ska till grekland.

hatar



seriöst, vem kan tycka om det här?

when love takes over







skönaste låten just nu.
tråkigt väder och jag har tråkigt. roa mig?

trött man





igår innan jag drog till koffe var jag och några på någon klippa i taxinge. elin och jag badade.
sen idag var jag och koffe i svartbro och badade. helt ljummet vatten, svalkade inte ens haha var så varmt. sen var vattnet mörkt, såg ut som tevatten ungefär. ljust på ytan och mörkare ju längre ner man kommer. när vi skulle dra kom några andra vi kände så vi vände och koffe badade mer och jag tittade på eftersom jag inte orkade byta om till blöta badshorts igen. sen åt vi på goggos.

ladsvnfjbnjbsfdövmfjbnsfdvdgbnjdgzfs





just nu sitter jag hemma hos koffe. klockan är 3 och koffe sover. vi var uppe till 5 igårnatt och han spelade och jag satt på msn. vädret börjar bli sämre.

du säger ingenting det säger allting




nu tänkte jag dra ner till stranden, ovanligt va?

gold digger. like a hooker- just smarter





då är det redan onsdag och det blev såklart stranden. jag och bonge simmade långt. fram och tillbaka tog 40 min så var rätt död i armarna efter, var ett bra tag sen man badade så länge haha. sen vid 3 drog jag hem, fixade mig och väntade på gäster som vi träffade i thailand i mars som bor i norrland och var här nere och hälsade på. sen dess har jag inte gjort något och planerar inte heller att göra något ikväll.

RSS 2.0