CHAMPAGNE IS JUST A DRINK THAT TASTES BETTER WHEN SHARED AMONG FRIENDS

 

I lördags när Mathilda drog till jobbet på kvällen kom Sophie Amanda och Evelina upp till mig för att vi skulle sitta på nattcafét Café 60. Så vi satt där i ett par timmar tills de skulle hemåt med halv 1 pendeln hem, så ringde Fredrick mig som satt i taxi och bad mig gå till hötorget så plockade han upp mig där så åkte vi till Kungsholmen på någon förfest med massa människor. Hann knappt komma in och dricka upp innan vi skulle iväg med taxin igen. Väntade sedan på Mathilda tills hon slutade så skulle vi på efterfest, men det gick inga tåg eller bussar dit vid 4-5 så vi drog hem och sov. Råkade bli lite för länge så fick skynda oss iväg på kurs och hemåt.


YOU CAN'T MAKE SOMEONE LOVE YOU, ALL YOU CAN DO IS BE SOMEONE WHO CAN BE LOVED, THE REST IS UP TO THE PERSON TO REALIZE YOUR WORTH


På lördagen mötte jag upp Mathilda på stan för att vi skulle äta lunch någonstans, vi drog oss till något asiatiskt ställe på sveagatan där vi käkade lunchbuffé. Drog senare till uteserveringen på Ett litet hak bakom sturegallerian och satt där med Lena och tog ett glas vin och spanade på alla människor som gick förbi. Satt där i flera timmar och bara pratade och fick även trevligt besök av några. Efter drog vi hem till Vasastan och åt middag innan Mathilda skulle jobba lite senare på kvällen.

IT'S TRUE WE DON'T KNOW WHAT WE'VE GOT UNTIL IT'S GONE, BUT WE DON'T KNOW WHAT WE'VE BEEN MISSING UNTIL IT ARRIVES

I torsdags efter jag varit i skolan för första gången på ett tag nu när jag jobbar istället så drog jag och Linda ner till Rogges och fikade i solen. Satt där tills det blev mulet och kallt, då gick vi in och kollade lite kläder. När vi kom ut igen var det soligt och varmt. Vädret är så konstigt nu, som på fredagen när det var UFmässa på min skola. På morgonen var det soligt, sen blev det mulet och började snöa. En halvtimme senare var det molnfritt och soligt. Mässan var stört tråkig, skönt att man drog efter ett tag och slapp halva dagen! På fredagskvällen drog jag ut till Taxinge och kollade på en skräckfilm men däckade redan i början av den, men den var tydligen sämst så missade inget, sen åkte jag hem och gick på en nattpromenad med Angelica. Kom hem sent och däckade en gång till.

EMPTINESS ISN'T LONELINESS, IT'S THE MISSING OF YOU

I fredags åkte jag till Hölö på kvällen, kollade på 2 filmer. Skulle sova kvar, ändrade mig, fick 4 jobbiga jävlar efter mig som gömde min jacka, fick leta i en kvart så klockan blev kvart i 3. Lackade ur och drog. Var hemma runt halv 4 på natten och gick in på datan en stund, gick och la mig runt halv 5 kanske det var och sov till 11 på morgonen. På kvällen drog jag ut till The Strip, första gången jag var där och det var sådär. Bra musik men jobbigt att alla ska puttas konstant på dansgolvet från man kom till man drog hemåt. På söndagen blev det kebabrulle som fyllekäk runt lunch, hem till Sofia och sola, tillbaka till centrum och köpte glass och saft, tillbaka hem och sola. Och senare tillbaka på kvällen för att köpa godis och titta på sista avsnittet på Solsidan.

I DON'T MIND IF YOU GET ME SICK

Check. Check. Check. Check. Jo det kan jag. Läste Cosmopolitan hemma hos Elin och läste mitt horoskop. Tycker den här stämmer in ganska bra på mig. Horoskop är roliga att läsa, brukar ofta stämma in varje dag, man har oftast alltid något som passar in i texten just den dagen eller veckan. Dock läser jag mitt horoskop en gång i veckan kanske, om jag har en tidning med sådant i. Givande inlägg

YOU CAN GIVE WITHOUT LOVING, BUT YOU CANNOT LOVE WITHOUT GIVING

Här inne spenderade jag mina första dagar och inventerade klart allting, tog sin tid men det var skönt när det äntligen var klart! Blev ett x antal lådor och ett antal värk i ryggen och i benen. Inte alla lådor som är med på bilden utan det är en till del av lagret.

Dont let the darkness eat you up


HOLD MY HAND AND I'LL TAKE YOU THERE, SOMEHOW, SOMEDAY, SOMEWHERE

I måndags var det första dagen, fick öppna, larma varor, prismärka varor, inventera, skicka iväg varor, skriva på och ta emot varor och massa annat. Det är skitkul att jobba där! Har dock inte fått lära mig kassan än för har gjort så mycket annat på dagarna, men det kommer jag hinna lära mig. Har fått ätit ute varje dag för att jag glömt matlådan hemma. Nyttigt och ekonomiskt.

I MAY NOT BE YOUR FIRST, BUT TO BE YOUR LAST WOULD BE PERFECT


Såhär spenderade vi våran religionslektion igår i skolan, tittade på Big Brother och Solsidan. Hade alla mina lektioner varit såhär i skolan hade jag haft mvg i allt. Jag har ungefär 4-5 saker kvar att göra i skolan sen är jag klar med allting! Känner att jag egentligen borde plugga just nu istället för att ligga i soffan och titta på halv åtta hos mig. Behöver någon som pushar mig att börja ta tag i saker?

I WOULD GIVE UP EVERYTHING FOR ONE MOMENT WITH YOU, FOR ONE MOMENT IS BETTER THAN A LIFE TIME OF NEVER KNOWING YOU

Kvällen spenderades hemma hos Marina där vi gjorde klart samhällsfrågorna vi hade i läxa och åt kladdkaka med grädde och cola! Och imorgon har vi prov i samhälle, men vi två lyckades glömma båda våra böcker i skolan och eftersom ingen av oss kan någonting om det där, så antar jag att vi lyckas pricka in ett grymt slutbetyg i det ämnet eftersom jag bara går i skolan imorn och sedan har praktik i 10 veckor och har bara en vecka kvar i skolan innan studenten. Efter studerandet drog jag till Sofia där jag badade jacuzzi innan klockan blev för mycket.

TRYING TO FORGET SOMEONE YOU LOVE, IS LIKE TRYING TO REMEMBER SOMEONE YOU NEVER MET


Igårkväll drog jag och Elin upp till Heron City för att se Sanctum. Åt lite mat innan som var grymt god innan man blev för mätt. Filmen var inte lika bra som jag hade förväntat mig, men den var ändå rätt cool. Ikväll får jag se vad som händer, kanske åker till vasastan och tittar på melodifestivalen med Mathilda eller åker hem till Koffe och lirar Amnesia. Får se hur det blir, ska lämna och hämta mina föräldrar på Axa sen för dom ska dricka och titta på matchen senare ikväll. Men nu ska jag hjälpa min lillebror att lägga in låtar på hans Iphone och sedan hjälpa pappa att grilla.

TO LOVE SOMEONE IS NOTHING, TO BE LOVED BY SOMEONE IS SOMETHING, TO LOVE AND BE LOVED BY SOMEONE IS EVERYTHING

Då är det lördag och i onsdags drog jag upp till stan in på Berns med några lirare. Sjukt kul där inne, var grymt mycket folk och skön musik. Träffade Cimon Lundberg där inne också i dimman! Berns stängde runt 3 så då drog vi och fyllekäkade lite på mcdonalds på Norrmalmstorg tills första pendeln runt 5 skulle gå. Och eftersom de jag var ute med hade lov, så pallrade dom sig hemåt medans jag tog 6 bussen från Södertälje hemåt, hoppade av på station och väntade på 7tåget till skolan. Jag luktade vodka och likör enligt mina klasskamrater och mina lärare skrattade åt mig för att jag var lite salongsberusad i skolan. Helt sjukt vad jag var trött, nickade till på varje lektion, kunde knappt hålla mina ögon öppna och efter lunchen i skolan och en huvudvärkstablett jag fick från skolan började jag känna mig bakis. Fan för att må så alltså, drog hem runt 2 från skolan och däckade i sängen. Hade varit vaken i 36 timmar och sov i 16 timmar, fick vända tillbaka lite.


VARJE DAG ÄR DEN FÖRSTA

100 dagar kvar till studenten!!

A GOAL WITHOUT A PLAN IS JUST A DREAM


Mitt självkära ego fick vara med på varje bild på detta inlägg, annars för att jag var med på minst 150 av dom som blev tagna den kvällen haha. Så grymt tråkigt att jag börjar skolan igår, när alla andra har på lov. Ångrar att jag valde skola i ett annat län, skulle valt i Stockholm istället! Eftersom jag inte umgås direkt med någon som har lov samtidigt som mig i det länet. Tror att alla från Nykvarn ångrar sig att de valde Thomas, eftersom det är en sån dålig och oseriös skola. Lärare blir mobbade, sjukanmäler sig och stannar hemma eftersom dom inte orkar med eleverna. Woho. Nej men nu ska jag inte vara så negativ. Finns ju en liten mängd positivitet så att säga.

RSS 2.0