DON'T STOP UNTIL YOU'RE PROUD

Promenerade ner till vattnet idag med Ida och fick sällskap av Jacob och Angela senare, satt på bryggan och doppade fötterna. Jag blev avundsjuk på småbarnen sen som badade lite längre bort, så det slutade med att jag låg i plurret sen! Kan inte påstå att det var särskilt varmt i vattnet, men svalkande iallafall, måttligt skönt! Vi satt där en stund, pratade och tog det lugnt, underbart! Jag har suttit i telefon halva morgonen också, pratat med mängder med folk om massa planer i veckan och hur några saker ska lösas. Så grymt skönt att ta tag i det och fixa allting! Imorgon pratas det om utgång med några vänner, tredje gången på en vecka, allting lika kul här så varför inte? Och troligtvis grillning på torsdag med Idas kollegor med vänner från jobbet, grymt!
image descriptionimage descriptionimage description

Truth is, i miss you. All the time, every second, every minute, every hour, every day.

Sedan flytten har det bara varit toppen, har kul varje dag! Jag äter dock nästan ingenting, jag har tappat 2 kilo så jag är nere på 55 kilo nu, men att man ser på min mage att det har försvunnit massor är underbart! Inget småätande, bara dricka vatten, en liten måltid om dagen (vilket är 1 paket nudlar), vissa dagar har jag inte ens ätit någonting, utan att känna någon hunger, och ibland nattträning på Plaza.
Den här veckan har gått otroligt fort, var ute i onsdag och igår, så grymt kul! Igår var helt galet mycket folk, hur lång kö som helst, men med vipkort var det bara att gå rakt in förbi alla, as-skönt. Gled in, rakt in i vipen och träffade folk, dansade, blev bjudna på shottar. Fick numret till ägaren och det planerades efterfest, skippade det och drog och köpte mat, kom hem runt 4 och trängdes med massa i sängen, gosigt! Kändes konstigt att det är så ljust ute då, kändes som en sen eftermiddag ungefär. Idag ska jag nog träffa Frida S, ta det lugnt och troligtvis kolla på eurovision, och inatt kanske träna!
Johanna och jag med Idas skyhöga high heels.. haha
Hade inte dom skorna ute om det vid förmodan skulle uppfattas så med bilden innan.
Nu! Ungefärlig bild. Vet inte vad som hände med armen på bilden..

LOVE WHAT YOU DO

Just nu sitter jag hemma hos Kristoffer, har farit runt och runt varje dag, överallt och ingenstans. Shoppats, ätits frukost, brunch, lunch, middag, efterrätt. Solats, badats, spelats, discogymmats, intervjuer, promenerats vid solnedgångarna, bläddrats i tidningar för inspiration, pussats, saknats, druckits vin, kaffe och rökt varje dag.
Snart dags för flytt, längtar!
,image descriptionimage descriptionimage description

RSS 2.0