ONSDAG= LILLÖRDAG, TORSDAG=STORBAKIS

Dagen efter var ju inte lika rolig, att gå och lägga sig 6 på morgonen och känna hur det gungar, höra motorerna jobba och höra alla i gången utanför skrika och festa, när man är trött och vill sova. Kändes som jag låg vaken i hela natten, tills någon kollade på klockan och såg att den blivit 12. Det var skönt att ha fått lite sömn den morgonen. Det var bara att klä på sig och dra ut från hytten och utforska båten i dagsljus. Grymt skönt att stå ute på däck i solen och känna värmen från solen! Gick och hämtade pengar och drog och åt på Grill house inne på båten, köpte en dyr hamburgertallrik som gick på 145 kr, men gott var det som tur var. Efter var det tillbaka till hytten och ta en liten powernap som var så grymt skönt tills det knackade på och en städtant öppnade och skulle bädda sängarna. Det var inte det roligaste. Då drog vi ner till taxfreen igen och köpte lite godis och sånt med oss hem. Sen var det bara att vänta några timmar tills båten kom till land och man kunde röra sig hemåt. Kom hem 9 på torsdagen och var riktigt trött.

LOVE IS FRAGILE, AND WE'RE NOT ALWAYS THE BEST CARETAKERS. WE JUST SMILE THROUGH AND DO THE BEST WE CAN AND HOPES THIS FRAGILE THING COULD SURVIVE, AGAINST ALL ODDS

Minns inte ett skit av vad jag gjorde på lovet ända fram till onsdagen när jag och massa andra drog på kryssning. Det är helt svart, CRS:en slår till igen. Som sagt har jag ett riktigt kasst minne nuförtiden. Kryssningen var grymt kul, kändes skumt att kunna köpa dricka på båten. Bara att ta en kundkorg inne på taxfreen och lägga ner lite dricka man ville ha, köpte ett sexpack gin, rosévin och lite annat gott. Behövde inte visa leg heller så det var sjysst. Dock var hytten klaustrofobiskt liten och badrummet var sjukt. Jag hade ju förväntat mig ett rum som var större än mitt eget sovrum, men det var det knappt. Vart mycket tjat om min rullväska också, bara för de andra skulle bära stora hockeyväskor och jag slapp ryggskott. Juste ELIN och PONTUS

PEOPLE MAKE MISTAKES, EVEN WITH THE PEOPLE THAT WE LOVE

Igår på lillonsdagen drog jag ut till Järna för att äta middag med Amanda, Sophie, ewe och Pontus. Det blev en grymt god kycklingsallad. Pontus kom senare när vi ätit klart så han fick äta allt som var kvar. De började rita ett familjeträd som visar hur alla är släkt. Sen åt vi baconchips och runt 11 eller något sånt drog jag och Pontus hem till mig för att se Rec 2 med Elin. Den var inte så bra som jag trodde den skulle vara med tanke på att 1an är typ den äckligaste jag sett. Men hon drog runt halv 1 eftersom jag skulle upp tidigt till skolan, tur i oturen kollade jag upp på min telefon att tåget var försenat på morgonen så jag fick en 30 minuters längre sovmorgon. Tågtavlan appen är sjukt bra. Pontus fick sova kvar en stund för han skulle ta en senare buss och nu är jag hemma efter världens längsta dag i skolan. Imorn går jag på lov!

Bild på mig och min flickvän, älskar dig

FUCK SJ


Alltså det är sjukt vad jag ogillar SJ just nu, häromdagen när jag skulle ta 7tåget på morgonen får jag veta att det är inställt precis när jag är vid stationen, och att nästa tåg skulle komma runt 9. Så jag och mathilda drog till biblioteket och satt där i två timmar och drack kaffe, varm choklad och löste kryss tills tåget kom. Det är förseningar och inställningar fan varje dag, dom får ju räkna med att det blir en istid varje vinter så de får ju rusta tåget till att klara lite snöoväder.

FOR ME, THERE IS ONLY YOU

Dagen efter på lördagen blev det sitta på Terassen med ett par stycken, dricka gratis cola och sedan vidare och titta på melodifestivalen hemma hos Julia. Det var ett antal sköna låtar, förutom babsan, pinsamt att skicka en rosahårig man med paljettkläder och sjunger om att han vill ha en spanjor till tyskland för att representera Sverige? Tur att han inte gick vidare.


HAPPY BIRTHDAY. ANYWAY, BACK TO ME


I fredags höll vi en överraskningsmiddag för Pontus som snart fyller 18. Jag Elin och Amanda gav honom en kryssning som vi bjuder honom på. Vi var 15 stycken och han anade ingenting och flög bakåt när han öppnade dörren och alla skrek grattis. Vi gjorde god mat och åt tårta efter! Laktostårta. Sen spelade vi ett spel som var som charader fast grymt mycket jobbigare med massa tutor. Efter spelade vi sanning och konsekvens och jag låg ihopkrupen i deras fotölj för jag var så trött. Kom hem runt 2 och då var det sängen som gällde.

ON DAY 1, ON DAY 2


Klippte mig hos min privata frisör Ida i tisdags, och ni ser ju hur duktig hon är! Älskar känslan av nyklippt hår som man är nöjd med. Som ni ser på första bilden stog det åt alla håll när hon ruffsade till det i början, ingen vacker syn men resultatet blev bra. Fick ett rejält lyft i håret på sista bilden haha

ACCORDING TO MY NIPPLES, THERE'S A NINETY-NINE PERCENT CHANCE IT'S COLD AS FUCK OUTSIDE


I veckan i skolan kom våra studentmössor, lycka!! Att få dom och att få sätta på sig dem fick en att känna hur galet mycket man verkligen längtar efter studenten. Är så grymt trött på skolan, att plugga, alla lärare och alla människor i Strängnäs. Vill bara sluta och börja jobba!


I JUST WANNA HOLD YOU, TAKE YOU BY YOUR HAND, AND TELL YOU THAT YOURE GOOD ENOUGH

Idag har jag målat bort en brun fondvägg i mitt rum, det var tufft, ansträngande och jobbigt, men resultatet blev sådär. Insåg efter ett tag att jag målat med en annan sorts vit färg än det är på väggarna, så jag bytte till en annan vit färg, fortsatte måla och så innan jag insåg att jag hade målat med ytterligare en fel färg. Så jag fick lite besviken på mig själv att jag inte kollade upp att det var rätt färg innan jag började, men orkade inte vara så petnoga efter och målade klart. Det syns faktiskt inte så jättemycket. Man kommer nog inte tänka så mycket på det sen när jag gjort klart allt i mitt rum. Måste bara åka förbi Ikea och införskaffa mig lite nya saker någon dag framöver.
Det är min tv som ligger på min säng, inte så ny som ni ser men bilden är dock asbra för att vara så gammal! Fast ska skaffa en plattv och hänga på väggen som man kan vrida och så. Allt kommer bli fint när det är klart!


DET ÄR SÖNDAGSKVÄLL PÅ SÖDER

Igår när jag bjöd farfar på att äta middag med min familj så kom han upp med en present till mig, nämligen en ny stekpanna! Det behövdes verkligen eftersom jag klagat över att våran är så dålig , tack farfar!


WHO ARE WE TO PLAY WITH HEARTS AND THROW AWAY IT ALL?

Idag är det söndag och i helgen har jag legat hemma för det mesta, jag mår bättre i magen men känner mig fortfarande lite spänd. Kan kanske vara att jag blivit laktosintolerant eftersom jag fick ont i magen när jag drack mjölk imorse? Iallafall igår skjutsade jag några till Taxinge snäll som jag är, sen drog jag till Elin. Dom förfestade och hade kul medans jag drack samarin och åt min activia. Jag blev stannad av polisen igen och fick blåsa på vägen dit. Då ringde Pontus mig och frågade om jag kunde hämta honom, så jag åkte till Strömsholm för att hämta Pontus, sjukt långt dit, blev en liten roadtrip. Sen åkte vi raka vägen hem till mig, drog på en film och sov. 


Utkast: Feb. 5, 2011

Imorse vaknade jag av mig själv klockan 8, sjukt tidigt. Men måste bero på att jag fått så mycket sömn dom senaste dagarna, har gått och lagt mig jättetidigt osv.  Var nyss ute med Carolina på en morgonpromenad, det var skönt att komma ut lite och röra på mig när jag varit inne flera dagar irad typ. Sen kom Ida till mig så kollade vi på The house bunny innan hon drog iväg på bio. Då drog jag ut och promenerade med Elin och köpte mig ett par Activia på vägen hem. Just nu ligger jag i soffan och känner värmen från braskaminen och tittar på Polisskolan 6, och snart börjar Shrek 3 som är så sjukt bra.
En tom tågstation jag väntade på förut när jag skulle hem i onsdags. Ska bli så skönt sen när jag slipper åka till Strängnäs mer, vill bara ta studenten och börja jobba nu!!

ACTIVIA OCH SAMARIN

img_3984 (MMS)

Jag bloggar genom min telefon igen och igårkväll var jag på Ica med ida. Som sagt har jag fortfarande lite problem med magen, är inne på min tredje dag nu. Så jag köpte dem här två goda sakerna som jag hoppas ska hjälpa lite.  Ida köpte chips och jag Activia och Samarin. Vi hyrde inception och hade fredagsmys. Får se vad jag hittar på idag om jag mår bättre sen, är sugen på att hitta på något kul.


SÄNGLIGGANDES I SMÄRTOR

Just nu ligger jag i min lillebrors säng och bloggar genom min telefon med världens magknip, halvsvettas och kollar på keeping up with the kardashians. Tog 7 tåget imorse till skolan men direkt när jag klev av tåget fick jag magknip, tänkte att det skulle gå över men det gjorde det inte, fick smärtstillande av skolan men det hjälpte inte så dom skickade hem mig. Tog 9tåget hem och mamma hämtade mig på stationen och skjutsade hem mig för kunde knappt gå upprätt. Somnade direkt när jag kom hem och sov till halv 4. Har fortfarande magknip, känner mig febrig och mår illa då och då. Känns som att jag måste springa till badrummet och spy. Kan möjligtvis vara magsjuka eller så kan det vara min blindtarm eftersom det gör så sjukt ont ibland, smärtan kommer och går. Troligtvis stannar jag hemma från skolan imorn. Men nu ska jag fortsätta titta på tv och värma min mage med en värmekudde.

THERE ARE MANY WAYS TO SPEND A SUMMER


HERE'S HOW WE DO IT.
Efter ha sett den här videon har jag bestämt mig för att göra nästa år på sommaren då jag är 20!!


I MISS YOUR FACE

Ceasarsallad med dressing, krutonger, parmesanost och fetaost. mums! Idag råkade jag försova mig för länge så jag stannade hemma. Och strax ska jag sticka till solariet återigen, tror jag solade i söndags. Minns inte, har så grymt dåligt minne nuförtiden, minns aldrig vad jag gjort. Men vad gör man inte för att bli lite brun!

RSS 2.0