Om du vill lyckas snabbare, dubbla din hastighet av misslyckande

Har umgåtts med Cassandra also known as fartdåren idag, vi hade så sjukt kul, som alltid! Hon plockade upp mig imorse och så åkte vi till Strömsholm, till hennes mysiga lilla lägenhet. Skulle fan kunna ta över den för trivs så bra där! Vi drack kaffe och hade det mysigt och så kom hennes vänner Malin och Line förbi. Så vi åkte till ett café i närheten, drack lite mer kaffe och åt kladdkaka, pratade och skrattade i ett tag innan Malin skulle på träning, så vi lämnade henne och åkte iväg till en butik på ett stall en bit bort som snart skulle öppna samt kollade in det nya ridhuset som är under konstruktion där också, helt enormt och fint. Åkte förbi Cass gamla stall, träffade
Viktor och hans söta hund som stod på två ben och grävde i luften efter mig, haha så söt. Träffade hennes andra 100 vänner en stund där innan vi fick köra i 140 till sjukhuset i Västerås för att besöka en av hennes vänner som hade fått sin häst över sig tidigare. Dock var ett stopp på affären innan behövligt för att köpa lite choklad och blommor till stackaren. Sen var det raka vägen hem i fan 150, som sagt fartdåren ;), men jag trivs med henne! Ska hem till henne och rida någon dag nästa vecka i mina nya sköna ridbyxor och följa med på någon tävling. Nu blir det sängen och satc för upp tidigt för jobb resten av vardagarna.


Är det du som är galen eller är det världen som är sjuk? Sök i ditt hjärta för vägen ut

Har haft en underbar och lugn helg med 50årsfest, krök och hämtande av min käre mor mitt i natten. Umgåtts med Angelica, varit på cxpass på gymmet som känns ganska bra på kroppen. Att bara ignorera allting, precis allting som får en att må dåligt, får mig att må så mycket bättre! Mår så otroligt bra just nu, bara att jag är lite trött men lite kaffe och en cigg på det här så blir det på topp.


Har världens ångest över fredag och helgen. Stänger av hjärnan helt


Att älska och att älskas är att känna solen från bägge håll

Idag mötte jag upp Cassandra i Södertälje och fikade och åt mat. Alltför längesedan vi träffades och vi har alltid så mycket att prata om! Nästa gång blir nog hemma hos henne eller en övernattning tillsammans i Strömsholm. Efter en stunds mysande på café tratten bestämde vi oss för att gå runt lite i affärerna och titta runt lite. Jag fick med mig hem en fin klocka att ha på väggen i mitt rum och Cassandra lite behövligt krimskrams. Vi satte oss ner på biblioteket och fortsatte prata tills de stängde. För att sedan sitta och prata på ett annat ställe, nästan till stängningstid där också. Sedan tog vi bussarna ifrån varandra och jag fick ytterligare med mig hem en sprängande huvudvärk plus illamående. Så min fredagskväll har spenderats med alvedon, sängen, satc och en päronisglass och kommer avslutas strax med lite sömn. Godnatt


Someone once told me that you have to choose, what you win or lose, you can't have everything. Don't you take chances, you might feel the pain. Don't you love in vain 'cause love won't set you free

Efter ett par jobbiga dagar för mig vet jag inte längre vad jag ska göra, det känns som jag fortfarande står kvar på samma ställe men att vägen framåt lutar bara brant neråt. Jag försöker se positivt på allting men när bara en sak är på mitt huvud som ältas konstant, om och om igen som gör mig ledsen så kan jag inte tänka på någoting annat.
All heroes please apply


Don't be sad because of people, just remember that they're all going to die


"Förlåtelse är att låsa upp dörren för att släppa någon fri, och inse att fången var du."


You'll remember me, when the west wind moves upon the fields of barley

Home


Once trust is lost, it can be impossible to recover

Nu är jag hemma igen efter några dagar nere i Skåne, jättekul


Ingen är så dum att han då och då gör sig dummare


When life gives you a hundred reasons to cry, show life a thousand reasons to smile


"Jag har ett eget liv, jag gör bara rum för dig."


Det var bättre förr

saknar när det bara var vi

Låt gårdagen bli morgondagens inspiration, lev för dig själv och se aldrig tillbaka med ånger. Inte ens för en sekund.


Organize your life around your dreams - and watch them come true

I helgen hanns det med mycket träning, mysdrickande med massa vänner hos en vän som slutade med en spontan utgång och söndagschill, shopping i Nacka och slutade dagen med gym och solarium.


True shit


Jag försöker men jag förlorar varje gång, antingen lämnar dom mig eller så lämnar jag dom. Jag skulle förstå om du ändrade dig och vände om. Om du lutar dig mot solen. Om jag lutar mig mot dig. Jag blir bättre med tiden, om du har tålamod med mig


Du behöver inte prata om dig själv, det blir gjort efter du gått

Söt och död var jag häromdagen när jag och Angelica möttes upp i Eskilstuna, fikade, shoppade och hade mysigt. Pratade ut om massor av skit och mycket av lite planer och så.


Hur ska vi kunna begära någon annan att hålla en hemlighet, när vi själva inte kunde det?

På nyårsafton var jag inbjuden hem till en föredetta klasskompis till mig i Strängnäs. Det bjöds på skumpa när man kom, snittar till minglet och pratstunden, förrätt innan trerättersmiddag och efterrätt och det var så sjukt gott! Jag kunde knappt sluta äta. Vi hade lekar medans maten tillberedes och jag lärde känna alla direkt, eftersom jag inte kände några innan utan bara hade sett vissa i skolan osv. Det var ingen fest men vi hade så trevligt ändå! Vid tolvslaget gick vi ner till kvarnen och skålade och tittade på fyrverkerierna innan vi fortsatte tillbaka och hade det trevligt. Bästa nyårsafton någonsin!


Gör det roliga först. Det tråkigare blir mindre tråkigt, när ingenting roligt väntar

På juldagen åkte jag och Angelica, Lina och Sofia upp till en vän i Kungsholmen och förade. Efter ett tag började vi bege oss ner till bussen in till stan och åt lite mat på McDonalds innan vi skulle ut haha. Det var sjuka köer till alla ställen så vi splittrades. Jag och Angelica förade lite mer på Oxid, vidare till Sturehof där det var segt så vi mötte upp Angelicas förra arbetskollega som skjutsade runt oss till olika barer, träffade på Nemo, Paow och BB Christian! Behövde inte betala inträde någonstans och blev bjuda på drinkar och shottar så vi spårade tillslut. Helt sjukt kul hade vi! Kom hem innanför dörren vid halv 8 på morgonen och var helt slut. Pontus sprang till mig från en annan innan hans buss gick 5 min senare så hann bara krama om honom, enda jag har fått träffa honom på vet inte hur länge. Vaknade vid 3 på eftermiddagen så hela dagen blev upp och ner.

Jag och Angelica, finns ingen bättre!

Julafton 2011

Spenderade julafton hos min moster och hade det jättetrevligt, träffar alla i min släkt för sällan. Vi åt mat, drack, skrattade och hade riktigt juligt som man oftast har på själva julafton. Dock är julkänslan borta för länge sedan och känner inte julstämning längre typ, man har väl antagligen vuxit ifrån det eftersom det var mer spännande i dem yngre åren.

Min familj, utan pappa för första gången eftersom de separerade det här året.


RSS 2.0