I'm only human, love me or hate me but I'm still gonna SHINE


Those who are heartless once cared too much

Promenerade längs parken vid Taxinge slott idag med Angelica, så fint där. Det var varmt ute och mulet, kände på mig att regnet skulle komma så strax efter vi kom hem började det ösregna. Låg inne i sängen ett par timmar och väntade ut regnet som piskade mot fönstren samt på Koffe som skulle hem från skolan. Han var och bytte sina fälgar till sin bil och vi hade planerat att åka till Moraberg innan Angelicas träning. Så när Koffe kom hem hade vi ungefär en timma på oss innan träningen, och vi hann. Södertälje från Taxinge på 10 min, körde då hiskeligt fort. Dock var det inte jag som körde så. Handlade lite på Ica maxi innan hemfärd tillbaka till Koffe och äta mat, kolla film och försöka sova. Dock går det inte så bra för mig eftersom jag ligger och tänker tillbaka på fina minnen från förra året, som inte går att göra något åt förutom att sakna.

Inom kort blir det flytt, längtar efter nya platser!


Some people make your life better by walking into it, while other people make your life better by walking OUT of it

Just nu går allting bara framåt och jag älskar livet! Går inte att beskriva denna känsla men allting känns bara som guld! Älskar allting runt omkring mig, speciellt mina vänner som får mig att må så otroligt bra, ni är bäst! Finns inga bekymmer, inga problem, känslor, ångest från förr, utan det är som bortblåst, allting är bara så bra. Jag känner mig som en ny människa, ett nytt kapitel. Jag har lärt mig av mina misstag i livet. Är så stolt över mig själv! Love


You can't change what has already happened so don't waste your time thinking about it. Move on, let go and get over it. It's done.

Slutet börjar närma sig hemma och snart bär det troligtvis av till nya trakter för min del, flyttkartonger har lagts fram i mitt rum och funderar på vad man ska ha med sig bort. Hela rummet kommer följa med antagligen, från golv till tak, vägg till vägg, på en dock inte så lång resa men ett nytt liv ska försökas att påbörjas. Jag är för trött på för mycket saker hemma och sakerna är nog lika trött på mig som jag är på dom, men jag är glad över det jag har och över dem som finns för mig, oavsett vad som händer. I vått och torrt, med och motvind, natt och dag, lycklig som olycklig finns dem där, ni vet vilka ni är! På tal om lite annat har jag varit borta hemifrån väldigt mycket på senaste tiden då jag får ångest varje gång jag kommer innanför dörren hemma på grund av komplikationer mellan mig och familjen, därav en utav orsakerna till att jag flyttar. Men jag ser verkligen fram emot det, ska bli så skönt, kul, nytt och spännande, kommer att ge järnet! Just nu känns allting så bra och det går framåt. Nu ska jag sparka av mig mina byxor och sedan göra ett svandyk ner i sängen och titta på en film. Godnatt kära läsare.


Wish people would be as real to your back as they are to your face

Skypade med Cimon en stund häromdagen, han inspirerar mig helt och han är bara helt enkelt en sån bra människa. Vi pratade lite snabbt om livet, vänner, om killgruppen, stämde träff och lite andra planer.


Wanna know who your real friends are? Fuck up & see who's still there

Hade en grym födelsedag i måndags med mina vänner och släkt, åt ute på kvällen, drack och hade sjukt roligt! Planerade in massa dagar med drickande så i helgen blir det ut i stan och fira!
Igår åkte jag upp till stan för att gå runt och kolla lite med Angelica tills hon började jobbet, Mathilda gjorde oss sällskap så vi satte oss på Moda och tog ett glas vin i solen, sen ringde Linda mig och så begav vi oss till Snaps på medis och satt i solen och drack öl där. Mycket trevligt och Cimon gjorde sällskap en stund senare, han är så skön. Sen blev det för kallt för att sitta ute så vi begav oss hem till Linda i hägerstensåsen till deras enorma lägenhet. Chillade, lagade mat och så ringde Viktor F mig och frågade om jag ville komma till Paow och kolla film med dom och Daniel P, men var lite krångligt med väg så Viktor kom ensam och mötte upp mig vid Slussen så fikade vi och snackade till 11 innan jag åkte hem. Hade en grym dag! Idag ska jag vara med Kristoffer och dricka lite vin i solen!


RSS 2.0