Love me for a second, and I will make that second last a lifetime!

Mötet idag gick bra så troligtvis kommer jag snart att vara helgvärd på Volvo, verkar vara skitroligt! Efter åkte jag och Tobias som följde med mig dit hem till min moster och kollade in deras nybyggda stall och hann med att provrida hennes häst också. Satt och fikade ett tag i solen innan vi åkte hem. Ikväll ska jag åka till Heron city och se Paranormal activity 3!


AND I, I FEEL HOMELESS

Han sa, vad ska det bli av dig?
Ja, vad ska det bli av mig?
Det bara hände något oförklarligt.

Jobb idag, möte på måndag med chef på Volvo om helgvärd.


HURRY UP, WE'RE DREAMING

Av alla bra låtar som finns i världens så finns det inga som slår M83s låtar. Kan verkligen lyssna på alla deras album om och om igen.
Det här är verkligen mina favoriter, de fängslade mig direkt från första gången jag hörde dem.


IM FALLING APART, WITH A BROKEN HEART, BARELY BREATHING BUT IM HOLDING ON TO YOU

Sitter här hemma i min ensamhet och håller på att skriva in mig på bemanningsföretag då det inte verkar finnas ett skitjobb någonstans eftersom alla ställen skär ner på anställda och timmar. Plus att jobb verkar vara den enda förklaringen för att motverka känslor och brist över tid på annat. Det är så många känslor och tankar som far hit och dit, det är som en stillastående storm i mitt huvud. Jag måste ta tag i mitt liv, ändra på allting och få en ny start. Jag måste börja träna och fixa min kropp, kan inte se ut såhär längre. Måste bleka tänderna, klippa mig, börja äta rätt och så vidare."Det finns så mycket måsten idag också. Jag har aldrig tillfört mig till dessa måsten" som jag citerar mig från tidigare inlägg.

Vi åker aldrig längre bussen bort, hem till dig för att jag känner
baby vårat hopp finns inte längre. Det skeppet vi byggt upp är det du sänkte.
Så varför vill du fortsätta vara vänner? Baby vi vet ändå vad som händer.
Allt gick snabbt, allting gick fel. Mera problem, du såg dom med.

RSS 2.0