when you were young


haha seriöst vilket tråkigt väder.
och jag blir fan bra lack asså.

dressed in forever black, dreaming in technicolorhttp://jenniferforsell.blogspot.com
sólo pensamos igual mi amiga

afternoon hoursjag och elin drog ut. pffffffffffffffffff

ITS GOING TO BE LEGEN wait for it DARY

jag är galet trött och det är dåligt väder ute. regn.
nu kör jag en pc återställning. hej

stars come out


två dagar i skolan och jag är galet trött haha. känner mig helt sliten fastän jag knappt gjort något. hade 3 lektioner sen slutade jag eftersom de individuella valen börjar imorgon tydligen och inte idag. valde fotografisk bild och webdesign, har prövat på webdesign på andra lektioner och det är så sjukt tråkigt haha. men foto ser jag fram emot iallafall. älskar att fota. sen får jag fan damp på kommunen att dom dragit in bussresebidraget. man får stå för det själv. betalade med kort idag på bussen, så jävla cp. allt blir bara sämre och sämre. allt var bättre förr. typ förra året. haha

THERE'S NO KINDNESS IN YOUR EYES

idag var det första skoldagen. var lite ungefär som jag förväntade mig, samma med nya 1orna. vi får väl se hur stämningen blir imorgon då man träffar alla. idag började alla olika så träffade nästan bara alla 2or. det var knas att komma till skolan också. bussen gick 11, vi började 1. så buss härifrån sen till läggesta, sen byte till tåg mot strängnäs. fast när vi skulle hem var det buss direkt hem till nykvarn så det var skönt att slippa byta. sen har resebidraget sänks så nu får vi inte pengar till buss. alltså från strängnäs station till skolan. vi får börja gå, det tar ungefär 30 min att gå istället för 5 med buss. så man kommer komma en halvtimma försent varje dag om man inte betalar resan för egna pengar. men jag och marina drog till kommunen efter skolan och tänkte snacka med dom om bidrag. dom skulle ringa mig imorgon under lunchtiden. pallar inte gå till skolan varje morgon. ivf idag har det varit galet skönt väder.skulle bli varmare imorgon så imorgon blir det shorts och tshirt.

internet killed the videostar


sitter hos koffe nu. sista natten innan sista lovdagen innan skolan börjar igen. då blir det andra ring och en ny skolstart. får se hur det blir med alla 93or som börjar också, visserligen är det hyffsat många från nykvarn som ska börja där så några känner man. dock inte lika roligt när man vet hur strängnäs 93orna är. typ taskiga slutbetyg och väljer thomas eftersom skolan verkar acceptera alla med ett betyg överhuvudtaget pga sin dåliga ekonomi. iallafall får vi se hur det börjar, allting i klassen var helt cp i slutet. alla orkade inget och kände inget engagemang till att ens göra något. alla ville bara har lov. men nu är det slut tråkigt nog. alla pratade om att i 2an då ska jag skärpa mig och bli duktig i skolan. inte skolka. dock ska det ändå bli lite skönt att komma tillbaka till skolan, och känna att man gör någonting under dagarna än bara att sova till sent. skönt att börja träffa lite folk igen också. sen blir det också att åka buss i 10 veckor till skolan eftersom tågrälsen byggs om. jag hörde också att studiebidraget ligger på 1500 kr nu, stämmer det?

WOUAF WOUAF WOUAF WOUAF
fuckat inlägg. asöjönvgbaäfkdvgdnbäkgdbkfdkfdkmbf.
ser ju fan ut som om jag var lika lång på bredden som på längden.

heroin chic


inget att bbbbbblogga om.

sdfirgheflfkbmhtösfföbrmymhreflgv,gseg på att blogga men hade inte lust. iaf 4 dagar sen sist. gjort lite olika saker. idag får vi se vad som händer.


word's just lost all meaning


because they dont smoke the same cigarettes as meseg på att uppdatera. idag badade jag lite, lika varmt i vattnet som i luften kändes det som. drog till marina, det var som det var. sen drog jag och koffe tillbaka hit, och imorn, idag ska det komma några hit. trevligt trevligt.
det blir double up sweet sixteen.

strike it richdå är det tisdag och det är fint väder? helt galet. igår var jag på stranden det var skönt.
väskan på bilden hittade jag hemma förut som jag köpte på en loppis för 50 kronor förra sommaren, hade helt glömt bort den haha.

RSS 2.0