TO LEARN, READ. TO KNOW, WRITE. TO MASTER, TEACH

Igår tog jag bussen in till Södertälje och kollade på en manifestation de höll för de drabbade i Norge. De delade ut rosor till publiken och sångblad så att man kunde sjunga med om man ville. De höll en tyst minut och mitt i allt skulle Sophie, på bilden, helt plötsligt börja skratta så jag fick hålla mig. Inget elakt men det var för att dom filmade och hon inte kunde hålla sig haha! ;) Efter det gick vi och satte oss på Café Milano och fikade innan vi åkte hem med 9 bussen och satt ute på min Bodega med filtar och te en stund. Sen kom Amanda och då tog vi sista tåget hem till min mor i Eskilstuna så nu sitter jag här idag och vi har nyss gått upp och ska baka äppelpaj och gå ner på stan och kolla lite.


TIME GOES BY SO FAST. PEOPLE GO IN AND OUT OF YOUR LIFE. YOU MUST NEVER MISS THE OPPORTUNITY TO TELL THESE PEOPLE HOW MUCH THEY MEAN TO YOU

Vill verkligen tillbaka till Falsterbo med mina vänner, måste ha varit den roligaste veckan i mitt liv. På dagarna var vi inne på Horse Show och kollade på tävlingar, gick runt och kollade vad som fanns på mässan runt om, handlade finaste schockemöhle höpåsen jag sett, vet inte vad jag ska med den till men kunde inte låta bli att köpa den. Ett par Hunters fick följa med hem också, så grymt sköna. På kvällarna drack vi och träffade folk jag inte minns hur dom såg ut eftersom det var så mörkt ute. Nattbad hann vi med ett par kvällar också, plus att jag, Pim och Felix bestämde oss för att skippa sista bussen som gick vid 3 för att ta ett nattdopp på 2 minuter. Sen var det bara att promenera helt fel så man fick gå tillbaka en bit. Sen fortsätta på rätt väg mot Ronja där vi sov som låg ungefär 2,5 timmes gångavstånd bort. Att gå och lägga sig på morgonen istället för på natten var något som blev en vana där nere. Basta en morgon i en skola hann vi med första kvällen med Viktor.


Elin, Amanda, Felix & jag


IF YOU ALWAYS DO WHAT YOU'VE ALWAYS DONE, YOU'LL ALWAYS GET WHAT YOU'VE ALREADY GOT

Sitter hemma hos Amanda och väntar på bussen som ska ta oss hemåt till nästa hem. Vi har bott här sen vi kom hem från Falsterbo förra veckan för att hennes mor är bortrest så jag har inte sovit hemma på över två veckor. Så nu ska vi hem till Elin och bo där några dagar för att hon också är ensam hemma ett par dagar. Det är lite spänd stämning mellan alla oss nu när alla fått reda på lite saker mellan oss, men vi förtränger det och låtsas som ingenting så det är lugnt. Idag har jag, Amanda och Sophie gått världens längsta promenad i störd värme och ätit hallon på vägen och sedan lagat mat när vi kommit tillbaka. Ikväll ska vi nog grilla allt som finns hemma hos elin och halvt dö.


 Jag och sophie


The perfect time will never come; never wait for perfection, just make it


"After a while you learn the subtle difference between holding a hand and chaining a soul, and you learn that love doesn't mean leaning and company doesn't mean security, and you begin to learn that kisses aren't contracts and presents aren't promises, and you begin to accept your defeats with your head up and your eyes open, with the grace of an adult, not the grief of a child. You learn to build all your roads on today because tomorrow's ground is too uncertain for plans. After a while you learn that even sunshine burns if you get too much. So, plant your own garden and decorate your own soul, instead of waiting for someone to bring you flowers.
And you learn that you really can endure... that you really are strong, and you really do have worth."


ADVICE IS ONLY ASKED TO BE GIVEN WHEN YOU KNOW THE TRUE ANSWER; YOU JUST DON'T WANT TO BELIEVE IT

Det var ett bra tag sedan jag bloggade och bilderna är från midsommar som tillslut landade hemma hos Elin. Skulle först varit hemma hos mig men blev lite krångel så det blev flyttat till henne. Vi började dricka redan på morgonen och vi började med maten runt middagstid. Lekte lekar, gjorde egen midsommarstång och kransar och det hände massa roligt under hela dagen, vid middagen hade alla olika uppdrag som man skulle antingen säga eller göra och det var så roligt. Helt sjukt hur roligt man kan ha med dessa människor, världens bästa människor.


RSS 2.0