WITHOUT ME IT'S JUST AWESO

Hann bara komma hem från stan i lördags innan det blev en spontantripp till Heron City för att se The Green Hornet i 3D med Elin och Isabelle. Den var bra! Sen skjutsade jag hem dem och blev stannad av polisen och fick blåsa, men det gick bra. De frågade vart vi hade varit ikväll och om bion var bra haha.


På något sätt ser jag alltid ut att vara jätteliten ut på många foton. Fast det stämmer inte


COFFEE KEEPS ME BUSY UNTIL IT'S TIME TO BE DRUNK

Då är det söndag och jag blev väckt utav Koffe imorse som ville att jag skulle komma hem till honom och spela ett grymt läskigt spel, så jag har spenderat hela dagen där, gjort mat och chillat. I fredags kom jag hem efter skolan runt 5 och jag hann bara komma hem och lämna saker innan jag drog till solariet, det behövdes verkligen. Senare på kvällen drog jag till Hölö och sov där. På lördagen åkte jag upp till stan för att jag skulle köpa min efterlängtade barbourjacka, kunde såklart inte ha den så jag blev riktigt besviken! Ska åka upp någon dag och kolla efter en annan storlek eller köpa en helt annan jacka. Träffade Fredrick också som jag inte gjort sedan i vår, han hade lite bråttom så fick följa med honom in på systemet inne på NK, kändes lite fel att hänga efter honom där inne. Hittade senare ett par Filippa K boots i svart mocka jag tänkte köpa, dom sista i min storlek, han bara gå iväg från dom i 2 minuter innan jag kom tillbaka och en jävel snor åt sig dom och köper dom. Hittade verkligen ingenting snyggt på stan som jag kände att jag var tvungen att köpa, så jag åkte hem tomhämt.  


En hund lyckades skita inne på golvet inne på NK. Stod och tittade på folk som var så nära hela tiden att trampa i det.
Efter ett tag lyckades en kvinna göra det och fortsatte klampa in i butiken till höger så det blev fläckar i golvet.


BUY ME LUNCH

Älskar när mamma kommer hem med saker till mig sådär bara, som denna gång blev en grymt god nybakad semla!
Hon tänkte väl att sin taniga favoritson måste äta på sig lite. Men nu ska jag kila ut med Elin och bli av med den igen.

LEVER FORTFARANDE

Alla som skriver till mig hela tiden och undrar om det är sant, nej jag har inte hoppat av skolan! Det var en facerape som en i min klass hade skrivit. Ofta man skulle hoppa av nu sista terminen i skolan.Jag vet att det står på msn också men jag har kopplat Facebook till msn så det syns som statusuppdatering på båda sidorna. Har bara varit inne på min telefon igår så har inte orkat logga in på datan och tagit bort det, eftersom jag varit upptagen med annat.

HALV ÅTTA HOS MIG

Idag har jag hunnit med att städa, tvätta 2 högar med kläder och laga mat. Hur gott ser det inte ut på bilden liksom? Kycklingwoken jag lagade smakade så sjukt gott! Just nu kollar jag på badtunnor med pappa, han blev lite sugen på att köpa en med plats för 8-9 st så småningom. Så snart är det bara att komma till mig och bubbla!

I WISH YOU WERE HERE, BUT YOU'RE THERE AND THERE DOESN'T KNOW HOW LUCKY, IT IS

Läste i Kissies blogg och fick syn på dessa brunpiller hon åt, så kom jag på att jag själv har exakt dom pillrerna hemma som jag inte ätit än. Och eftersom att jag är så groteskt blek just nu så får jag ge dem en chans och se om man blir lite brunare av dessa piller! Jag fick vända sista bilden eftersom cameroid var spegelvänt om ni undrade varför texten i hörnet såg lite konstig ut. Jag kommer säkert bli lika "brun" som hon är på bilden till höger.
 

I KNOW YOURE LOOKING AT MY PAGE THINKING, DAMN, I MISS HIM

Då är det måndagskväll och jag ligger i soffan och förbereder mig för sängen, borde egentligen pluggat hela kvällen efter skolan men jag började att städa hela huset och sen orkade jag inte. Har prov och bakläxa imorn så jag lär få sitta uppe hela natten. Eller inte. Hade sovmorgon till halv 2 idag som varje måndag men måste ta 11.15 tåget för att hinna, går så sjukt dåliga tider. Efter skolan drog jag med Marina till Södertälje för att kolla praktikplats, hann bara kolla upp 2 för att vi inte hade mer tid. Ska dock återringa MQ imorn för att prata med chefen där, hoppas på det bästa. Så svårt att hitta någon rolig praktikplats nu eftersom skolan bestämde så sent att detta skulle ske och passa in med schemat. Riktigt dåligt av skolan tycker jag. Godnatt 

VI BÖRJAR VECKAN MED LITE KVALITÉTSTID TILLSAMMANS


Efter att Pontus drog med bussen imorse drog jag och Elin ut på en promenad. Drog ut på isen, skitlångt ut. Tog minst en timma att gå fram till en ö och tillbaka, kändes som om man gick på ett rullband för det var alltid lika långt kvar att gå när man såg hur långt kvar det var innan man var framme. Var helt död i kroppen när jag kom hem!

STOP, POSE AND SMILE, I KNOW IT'S TRICKY BUT WE ALL HAVE TO MEMORIZE IT


Åt på Rhodos igår med Pontus, Elin, Amanda och Sophie, det var socialt och mysigt! Sen drog vi hem till mig och tittade på Avatar och satt i mitt rum innan dom drog runt 2 på natten. Sa att jag var trött och Amanda tog det som en hint att jag ville att dom skulle dra, men det stämde inte alls! Somnade direkt efter dom drog.

TRÖTT

Påväg till 06.59 tåget för att vänta en timma i skolan för att hinna med en 40 min lektion. Går riktigt dåliga tider på morgonen med tåget. Det är helt mörkt ute och alla sover, känns som att det är en sen kväll. Hejs

LET'S GO SOMEWHERE AND JUDGE PEOPLE


Har aldrig direkt gillat starka färger på byxor så den här outfiten med ett par mörka jeans och boots hade det varit en riktig hit. Någon helg som kommer jag ska pallra mig iväg till Vingåker och shoppa och någon annan dag åka till Ikea och köpa nytt till mitt rum som jag ska göra om, har bestämt nu hur det ska se ut!


SOMETIMES WORDS CAN'T DESCRIBE THE WAY SOMEONE MAKES YOU FEEL


Geniet David Sundgren avslöjar i kvällspressen hur min ingenjörsutbildning gav mig...... någonting. Jag kom precis hem efter en flera timmar lång promenad med thilda runt hela Nykvarn. Trampade massa snö så jag blev blöt om fötterna och är jättetrött nu, lär somna rätt tidigt ikväll. Men det var värt det för nu blev jag smalare och snyggare. Ser ut som en liten pojke på bilden, även fast den blev tagen idag. Träffade en tjej i skolan idag som gick i min klass förut men varit ledig för hon fick barn kände inte igen mig först, hon sa att jag vuxit. yey


EVERY STORY HAS AN END BUT IN LIFE EVERY END IS A NEW BEGINNING



Då är det måndag och jag ligger hemma i soffan, tittar på national geographic på tv och myser i soffan med chokladrutor och varm oboy. I fredags var jag med Pontus och i lördags ute på krogen med massor. Inte den bästa kvällen när det var tomt på folk där och extra plus i kanten att jag halkade ner för en trappa utanför en annan krog. Jag hade händerna i fickorna och kunde inte ta emot mig olyckligtvis. Har fortfarande ont på några ställen i ryggen och har svårt att stödja min högra armbåge på bord etc haha.  

JAG GJORDE AV MED SCHUTTIOFYRATUSEN IGÅR PÅ PEPES. SCHÖNT


Nu ligger jag i sängen och ska strax se på Eat Pray Love, den verkar vara bra och en skön film att se på när man ska ligga i sängen och mysa bara. Har sovmorgon igen till kvart i 10, hur skönt? Och sen slutar jag klockan 3. Ska nog också åka till Pontus och sova där imorgon eftersom det inte blev av idag. Då är det helg också, skönt. På lördag ska jag troligtvis ut med massa brudar, men får se om jag pallar det. Har inte kännt något sug att dra ut på krogen på hela vintern. Bara att dricka vitt vin och äta äppelpaj jämt och ständigt. Btw bruden på bilden heter maria och det är hennes glasögon. Godnatt


CHALLENGES ARE WHAT MAKE LIFE INTERESTING, OVERCOMING THEM IS WHAT MAKES LIFE MEANINGFUL


Stunning! Fantastic! Perfect! But enough about me.
Hade på mig en klasskompis glasögon idag, fick inte ha på mig dom så länge för vissa tyckte det var så annorlunda att se mig i glasögon. Kanske sa dom så för att dom tyckte jag var för jävla ful i dom, eller så var det helt annorlunda. Som sagt så passar jag i allting?! Underbart


BESLUTSSAMHETSÅNGEST & AGGRESSIONSPROBLEM


Tycker sånt här är himlans jobbigt, att behöva bestämma vad man ska ha på sig i skolan. Skulle va skönt om man kunde ha samma sköna kläder varje dag. Jag har märkt att jag lider av beslutssamhetsångest eftersom jag oftast inte kan bestämma mig för något, speciellt klädmässigt så att säga. Hatar att tågen går piss också så att man måste stressa oftast. Det förvärrar ju bara saken ännu mera. Gillar att planera, att ha allt färdigt långt innan är det bästa. Att bara behöva vänta in allting då är toppen. Och när jag blir lite spontan som idag och tänkte åka till Pontus och sova där och det inte går, så får jag seriöst damp hemma. Ni som känner mig kan veta vreden jag kan få. Jag+stolar+fönster går inte ihop. Ni som inte känner mig och vill veta vad jag menade med det där är att jag fick ett aggressionsfall förut och kastade in en stol genom ett fönster hemma. Låter som jag lider av aggressionsproblem också men det kan jag säga till er att jag faktiskt inte gör. Jag vill bara att det ska bli som jag vill.


JUST BECAUSE YOU FEEL IT, DOESN'T MEAN IT'S THERE


När två personer jag inte nämner vid namn inte orkade ta sig till storstaden nykvarn i tisdags så badade jag jacuzzi med en annan. Så grymt skönt att hoppa ner i vattnet som är 40 grader och när det är minusgrader i luften. Bubblade i ungefär 2 timmar innan vi klev upp, klockan hade blivit rätt mycket och sen så jag var tvungen att hinna med att duscha också innan klockan hade blivit för mycket. Så var det bara att bädda ner mig i sängen efter, kolla film och invänta skolan som började några timmar senare.

NY VECKA, NY STRESS


En liten del av min garderob jag har här hemma för er som undrar. Men det här skulle sitta fint iallafall för min del.

YESTERDAY


Var i skärholmen förut med ida för att kolla runt lite, köpte bara skydd till skärmen till min iphone. Vi tog en fika innan vi drog över till Ikea. Köpte 4 nya mysiga kuddar och en fin filt. Hade tänkt göra om i mitt rum, lite mer stilrent så måste införskaffa nya saker. Hann bara åka hem och släppa av ida innan jag drog till pontus och åt pizza och kollade på film. Drog hem sent på natten i spöregnet så det var lite läskigt att åka på motorvägen!


TRÄNINGSSIMMAT

Idag blev det en spontantripp med antonia till sydpoolen för att träningssimma, simmade 3 timmar, åt och sen drog vi och solade på solstudion. Var halvt döda efteråt med tanke på att man inte rört hela kroppen såhär på ett halvår. Smal och brun som jag blev efter träningen och solningen så var jag värd ett par choklader jag hade i väskan! Sen blev det bussen hem och snart ska jag se Salt med mamma.

I'M A LOVER NOT A FIGHTER, BUT I'LL FIGHT FOR WHAT I LOVE


Åt sushi med ida och elin nyss. Jag och ida tog en familjesushi på 25 bitar, satan vad mätt man blev. Fast efter åt jag en ask med sura björnar jag hade i jackan som jag hade glömt bort. Den gjorde susen, för är magen glad, så är människan glad. Får se vad som händer senare idag, blir nog en mysig hemmakväll med film och mera mat.

IT'S HARD TO WAIT FOR SOMETHING YOU KNOW MIGHT NEVER HAPPEN, BUT IT'S EVEN HARDER TO GIVE UP WHEN YOU THINK IT'S EVERYTHING YOU WANT


Klockan är halv 3 på natten och jag sitter i soffan med mamma och lyssnar på soundtracks från My sister's keeper. Jag och pontus förra året blir det nu, egentligen bara förra veckan, låg vi hemma hos elin och kollade på shrek 3 och gosade ena natten och skrattade åt filmen medans elin sov, rolig tjej. Nästa natt blev det 4an. Nu är det också bara en knapp vecka kvar på lovet. Är så grymt otaggad på att börja skolan, plugga och sen praktisera i 10 veckor i vår och ha en vecka kvar i skolan innan studenten. Längtar så sjukt mycket till studenten.


JAG VAR FULL TVÅ ÅR I RAD. 2010 GOING ON 2011


På nyår hade jag middag hemma hos mig med härliga människor, gjorde mat och efterätt och förade lite. Sen tog vi bussen till Södertälje där vi firade tolvslaget med massa andra människor jag aldrig träffat på, men dom var sköna. Pontus lyckades också ramla och slå ett jack i pannan med hjälp av sin mobil så han fick tejpa. Det blev massa shottar, mycket pussar och gos innan vi drog vidare till huddinge. Där åt vi fyllemat och skrattade åt pyttesmå glas haha. Sen runt 7, 8 på morgonen blev vi trötta och somnade. Upp tidigt på morgonen efter 3 timmars sömn och åkte hemåt. Pontus följde med mig hem, fixade allt från gårdagen sen åkte vi hem till han och tog det lugnt.


RSS 2.0